Sorum var Hamilelik sorulari

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Şule12 tarafından oluşturulan Hamilelik sorulari başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,456 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelik sorulari
Konbuyu başlatan Şule12
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan 👼👼1995👼👼

Şule12

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 3bucuk aylık hamileyim doktor erkek dedi ama hamileliğim çok ağir sanki çok yoruluyorum 8 aylık hamileler gibi yürüyorum çevremdeki herkes kızın olcek hamilelign ağır gecio diyor sürekli yatma uyma isteği duyuyorum iki yürüdüm mu çok yoruluyorum benim gibi olanlar varmı bu arada ilk hamileliğim karnım çok gerilio normal mi

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 3bucuk aylık hamileyim doktor erkek dedi ama hamileliğim çok ağir sanki çok yoruluyorum 8 aylık hamileler gibi yürüyorum çevremdeki herkes kızın olcek hamilelign ağır gecio diyor sürekli yatma uyma isteği duyuyorum iki yürüdüm mu çok yoruluyorum benim gibi olanlar varmı bu arada ilk hamileliğim karnım çok gerilio normal mi
Balım benimde eğluşum olacak Rabbim kısmet ederse ben 9. Ayımdayım şimdi ama gebeliğim ilk gününden beridir bende çok yoruluyorum halsizim sırt ağrılarım var karnım geriliyor bazen yani sana bebeğin kız olacak diyenlere aldırma her gebelik farklıdır canım 🥰🥰🥰

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-10-17
Gebeliğinizin 23. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık mango büyüklüğünde.
Bebeğin kulakları daha iyi duymaya başlar. akciğerdeki damarlar solunuma hazır hale gelmek için büyümeye başlar. Ayaklarınızda ödem oluşmaya başlar.
bacaklarda ödem olması tehlike işaretidir. dikkatli olmak gerekir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 31 cm ağırlıgı 550 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Şule12

Kayıtlı Üye
rank
Balım benimde eğluşum olacak Rabbim kısmet ederse ben 9. Ayımdayım şimdi ama gebeliğim ilk gününden beridir bende çok yoruluyorum halsizim sırt ağrılarım var karnım geriliyor bazen yani sana bebeğin kız olacak diyenlere aldırma her gebelik farklıdır canım 🥰🥰🥰
Teşekkürler

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-10-17
Gebeliğinizin 23. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık mango büyüklüğünde.
Bebeğin kulakları daha iyi duymaya başlar. akciğerdeki damarlar solunuma hazır hale gelmek için büyümeye başlar. Ayaklarınızda ödem oluşmaya başlar.
bacaklarda ödem olması tehlike işaretidir. dikkatli olmak gerekir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 31 cm ağırlıgı 550 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
O ilk aylar normal cnm halsizlik uyku hali bende yaşadım sonra daha iyi hissedersin insallah

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum bende aynı senin gibiyim dediyin her şey bende de var bana da dokdor erkek dedi benim ikinci gebeliyim ilkim kız ben kızımda böyle deyildin haraketliydim normaldım ama çimdi cok ayakda duramıyom capık yoruluyorum sadece uyumak isdiyorum

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Bence inanma kuzum bu tür söylesilere şahsen ben inanıyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...