Hamilelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Perviz❤️Günay tarafından oluşturulan Hamilelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 926 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Hamilelik
Konbuyu başlatan Perviz❤️Günay
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Perviz❤️Günay

Perviz❤️Günay

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar nasılsınızz.Kızlar ben dünn test etdimm 2çigi çıkdıı silikte olsaa yanii görüle biliyorr.bu gün yine etdimm tek çizgi çıktıı.test bozuk olabilirmi.adetimden 9gün geçtii.yarın doktoraa gidicem amaa kafam karıştı neden tesdee çıkmadıkii.dünn ama 2çizgi çıkmıştı..

Seçilllll

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar nasılsınızz.Kızlar ben dünn test etdimm 2çigi çıkdıı silikte olsaa yanii görüle biliyorr.bu gün yine etdimm tek çizgi çıktıı.test bozuk olabilirmi.adetimden 9gün geçtii.yarın doktoraa gidicem amaa kafam karıştı neden tesdee çıkmadıkii.dünn ama 2çizgi çıkmıştı..
Canım testi çok bekletme 5 dakika içinde çıkan sonuç doğru uzun süre beklersen silik çıkabiliyor birde sabah aç karna ilk idrarinla test yap o garanti oluyor

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Gebeligimin 19 haftasindayim 17 haftada iki tane bebeğimin beyninde kist gözüktü. Kaybolacagini söylediler 😔😔fakat sıvı almak istediler bebekden doğduğu zaman bir hastalık felan meydana gelebilir mi diye ben izin vermedim. Bir çok kişi yaptırmamış. Da benim gibi. Bu kistler bebekde. Kalıcı bir rahatsozlik birakiyormu yada. Bir hastalık madem kistler gecicek neden hastalık bırakılır diyorlar yaşayan varsa lütfen cevap verebilirmi çok tedirginim 😔😔😔😰😰😰😰😰

En net sonuç kan ve idrar testi ver canım acilde 🌹

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bence direk acile gidip kan ver en azından içinde şüphe kalmaz eğer gebe değilsen kadın doğuma adet düzensizliğini söylersin bakarlar neden düzensiz oluyor diye. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin 🤲🏻

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kesin ve net sonuç almak için kan vermeni tavsiye ederim canım. İdrar testlerinde yanılma olabiliyor

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 36. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık marul büyüklüğünde.
Bebeğin vücudundaki tüylerin çoğu dökülür ve cilt verniks kazosa ile kaplanır.
Bu hafta sonunda bebeğimiz miadına gelmiş olup doğum her an olabilir. doğumdan
önceki 1-2 hafta hafifleme dediğimiz uterusun tepe noktasının aşağıya inmesi olabilir. bu inme nefes almanızda rahatlama sağlarken aşağıya olan baskı nedeniyle yürümenizi zorlaştırabilir. braxton hick kasılmaları gittikçe daha sık ve daha kuvvetli olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 46 cm ağırlıgı 2700 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Perviz❤️Günay

Kayıtlı Üye
rank
Bence direk acile gidip kan ver en azından içinde şüphe kalmaz eğer gebe değilsen kadın doğuma adet düzensizliğini söylersin bakarlar neden düzensiz oluyor diye. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin 🤲🏻
doktorlaa konuşdum.yarın gel dedii kan verr o zaman belli olucakk.ben şubatda 3günn adetim geçikdii martda isee 9gün gecikdii .kürtaj oldukdan sonraa böylee adet gecikmesi oldu.ama bu kadar uzun sürmemişdi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kesin ve net sonuç almak için kan vermeni tavsiye ederim canım. İdrar testlerinde yanılma olabiliyor
Aynen yarın gidib vericem
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen yarın gidib vericem
Canım testi çok bekletme 5 dakika içinde çıkan sonuç doğru uzun süre beklersen silik çıkabiliyor birde sabah aç karna ilk idrarinla test yap o garanti oluyor
5dk hiç çekmedii gözüktü 2çizgi.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar