Kızlar 13 haftalik bebeğim bugün utrosonda beli oldu erkekmiş şuan bu sonuç dogrumudur
B Bilge Kayıtlı Üye Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 39 24 Mayıs 2022 #1 Kızlar 13 haftalik bebeğim bugün utrosonda beli oldu erkekmiş şuan bu sonuç dogrumudur
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,325 Konum Siirt 24 Mayıs 2022 #2 Kuzum bu haftalarda tahmini söylenir 16. Haftada kesinleşir
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 24 Mayıs 2022 #3 Bilge' Alıntı: Kızlar 13 haftalik bebeğim bugün utrosonda beli oldu erkekmiş şuan bu sonuç dogrumudur Genişletmek için tıkla ... Kuzum bu haftada sadece tahmin yapılabilir daha sonraki haftalarda kesin bişey söyler doktorun
Bilge' Alıntı: Kızlar 13 haftalik bebeğim bugün utrosonda beli oldu erkekmiş şuan bu sonuç dogrumudur Genişletmek için tıkla ... Kuzum bu haftada sadece tahmin yapılabilir daha sonraki haftalarda kesin bişey söyler doktorun
B Bilge Kayıtlı Üye Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 39 25 Mayıs 2022 #4 Kızlar ben utosuna girdim doktora ben sordum oda dedi hemen erkek diye gösterdi bile Gamze Hümeyra' Alıntı: Kuzum bu haftada sadece tahmin yapılabilir daha sonraki haftalarda kesin bişey söyler doktorun Genişletmek için tıkla ... Benimki tahmin degilki utorosuns girdim orda hoca normalde kimseye demiyormus ben rica ettim ondan dedi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Mayıs 2022 Mervercan' Alıntı: Kuzum bu haftalarda tahmini söylenir 16. Haftada kesinleşir Genişletmek için tıkla ... Inşallah erkekdir hayatımı bilen neden erkek istediğimi bilir
Kızlar ben utosuna girdim doktora ben sordum oda dedi hemen erkek diye gösterdi bile Gamze Hümeyra' Alıntı: Kuzum bu haftada sadece tahmin yapılabilir daha sonraki haftalarda kesin bişey söyler doktorun Genişletmek için tıkla ... Benimki tahmin degilki utorosuns girdim orda hoca normalde kimseye demiyormus ben rica ettim ondan dedi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Mayıs 2022 Mervercan' Alıntı: Kuzum bu haftalarda tahmini söylenir 16. Haftada kesinleşir Genişletmek için tıkla ... Inşallah erkekdir hayatımı bilen neden erkek istediğimi bilir
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 25 Mayıs 2022 #5 Bilge' Alıntı: Kızlar 13 haftalik bebeğim bugün utrosonda beli oldu erkekmiş şuan bu sonuç dogrumudur Genişletmek için tıkla ... 16. Haftadan sonra net olur canım
Bilge' Alıntı: Kızlar 13 haftalik bebeğim bugün utrosonda beli oldu erkekmiş şuan bu sonuç dogrumudur Genişletmek için tıkla ... 16. Haftadan sonra net olur canım
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,325 Konum Siirt 25 Mayıs 2022 #6 Bilge' Alıntı: Kızlar ben utosuna girdim doktora ben sordum oda dedi hemen erkek diye gösterdi bile Benimki tahmin degilki utorosuns girdim orda hoca normalde kimseye demiyormus ben rica ettim ondan dedi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Mayıs 2022 Inşallah erkekdir hayatımı bilen neden erkek istediğimi bilir Genişletmek için tıkla ... Rabbim gönlüne göre versin kuzum maalesef hayatını bilmiyorum cinsiyet sıkıntısı çeken baskı yapılan birsürü hamile kadın var maalesef. Eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde hayırlı evlat olsun inşallah
Bilge' Alıntı: Kızlar ben utosuna girdim doktora ben sordum oda dedi hemen erkek diye gösterdi bile Benimki tahmin degilki utorosuns girdim orda hoca normalde kimseye demiyormus ben rica ettim ondan dedi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Mayıs 2022 Inşallah erkekdir hayatımı bilen neden erkek istediğimi bilir Genişletmek için tıkla ... Rabbim gönlüne göre versin kuzum maalesef hayatını bilmiyorum cinsiyet sıkıntısı çeken baskı yapılan birsürü hamile kadın var maalesef. Eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde hayırlı evlat olsun inşallah
F Fadime gg Kayıtlı Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 115 25 Mayıs 2022 #7 Bilge' Alıntı: Kızlar 13 haftalik bebeğim bugün utrosonda beli oldu erkekmiş şuan bu sonuç dogrumudur Genişletmek için tıkla ... Doğrudur erkek çocukları daha erken belli oluyor
Bilge' Alıntı: Kızlar 13 haftalik bebeğim bugün utrosonda beli oldu erkekmiş şuan bu sonuç dogrumudur Genişletmek için tıkla ... Doğrudur erkek çocukları daha erken belli oluyor
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 25 Mayıs 2022 #8 Rabbim hayırlısını versin inşallah Bilge' Alıntı: Kızlar ben utosuna girdim doktora ben sordum oda dedi hemen erkek diye gösterdi bile Benimki tahmin degilki utorosuns girdim orda hoca normalde kimseye demiyormus ben rica ettim ondan dedi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Mayıs 2022 Inşallah erkekdir hayatımı bilen neden erkek istediğimi bilir Genişletmek için tıkla ...
Rabbim hayırlısını versin inşallah Bilge' Alıntı: Kızlar ben utosuna girdim doktora ben sordum oda dedi hemen erkek diye gösterdi bile Benimki tahmin degilki utorosuns girdim orda hoca normalde kimseye demiyormus ben rica ettim ondan dedi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Mayıs 2022 Inşallah erkekdir hayatımı bilen neden erkek istediğimi bilir Genişletmek için tıkla ...
Özlemözkn08 Kayıtlı Üye Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 994 25 Mayıs 2022 #9 Bilge' Alıntı: Kızlar 13 haftalik bebeğim bugün utrosonda beli oldu erkekmiş şuan bu sonuç dogrumudur Genişletmek için tıkla ... Banada 12haftada errkk dedi degismedi olabilrde olmayablrde braz bekle cmm
Bilge' Alıntı: Kızlar 13 haftalik bebeğim bugün utrosonda beli oldu erkekmiş şuan bu sonuç dogrumudur Genişletmek için tıkla ... Banada 12haftada errkk dedi degismedi olabilrde olmayablrde braz bekle cmm
Gizemrüya Kayıtlı Üye Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 4,039 Konum Konya 25 Mayıs 2022 #10 Bilge' Alıntı: Kızlar 13 haftalik bebeğim bugün utrosonda beli oldu erkekmiş şuan bu sonuç dogrumudur Genişletmek için tıkla ... Bana 12 haftalikken kesin erkek demişti birdaha da değişmedi kuzum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Mayıs 2022 Bilge' Alıntı: Kızlar ben utosuna girdim doktora ben sordum oda dedi hemen erkek diye gösterdi bile Benimki tahmin degilki utorosuns girdim orda hoca normalde kimseye demiyormus ben rica ettim ondan dedi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Mayıs 2022 Inşallah erkekdir hayatımı bilen neden erkek istediğimi bilir Genişletmek için tıkla ... Neden erkek istiyorsun canım merak ettim
Bilge' Alıntı: Kızlar 13 haftalik bebeğim bugün utrosonda beli oldu erkekmiş şuan bu sonuç dogrumudur Genişletmek için tıkla ... Bana 12 haftalikken kesin erkek demişti birdaha da değişmedi kuzum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Mayıs 2022 Bilge' Alıntı: Kızlar ben utosuna girdim doktora ben sordum oda dedi hemen erkek diye gösterdi bile Benimki tahmin degilki utorosuns girdim orda hoca normalde kimseye demiyormus ben rica ettim ondan dedi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Mayıs 2022 Inşallah erkekdir hayatımı bilen neden erkek istediğimi bilir Genişletmek için tıkla ... Neden erkek istiyorsun canım merak ettim