Sorum var Hamilelik

• Konbuyu başlatan İclal
  • Toplam 8 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İclal tarafından oluşturulan Hamilelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 567 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelik
Konbuyu başlatan İclal
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Merhabalar Kızlar öncelikle hepiniz nasılsınız umarım iyisinizdir☺️ben biraz hüzünlüyüm benim gibi hamile olup eşi askere gidecek olan var mı veya önceden böyle bi durum yaşayan var mı?
Rabbim sağ salim gidip gelmesini nasip etsin inşallah canım 🤲🏻 hayırlı tezkereler

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar Kızlar öncelikle hepiniz nasılsınız umarım iyisinizdir☺️ben biraz hüzünlüyüm benim gibi hamile olup eşi askere gidecek olan var mı veya önceden böyle bi durum yaşayan var mı?
Hayırlı olsun canim sağ sağlim alırsın kucana insallah eşine de hayırlı teskereler

Sağ salim gidip gelir inşallah canım , bebeğini de sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah birlikte🌸

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Valla benim eşim uzman çavuş olduğu için çoğu zaman yanımda yok. Rabbim sağ salim kavuştursun

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr :)
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Hayırlı uğurlu olsun kuzum rabbim analı babali büyütmeyi nasip etsin insallah sağ sağlim evladını kucağiniza hayırlı bir şekilde alırsınız🤲🙏🤗 beninde eşim görevlerden eğitimlerden dolayı yanimda doğru düzgün olamıyor bu pazar canakkaleye eğitime gidiyor 1 ay yok zor bi durum ama insan bir süre sonra alışıyor kuzum🤗

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar