G Gulsinsmskkk21 Guest 28 Mayıs 2023 #1 Merhabalar gebeliğin ikinci ayında karnında damar atması ses gelmesi neden olur
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,020 Konum Çankırı 28 Mayıs 2023 #2 Gulsinsmskkk21' Alıntı: Merhabalar gebeliğin ikinci ayında karnında damar atması ses gelmesi neden olur Genişletmek için tıkla ... Canim merhaba bebeğin yavastan büyüyor ama hareketleri duyman daha cok erken o duyduklarin bağırsak hareketledir canim Oyla 0 Downvote
Gulsinsmskkk21' Alıntı: Merhabalar gebeliğin ikinci ayında karnında damar atması ses gelmesi neden olur Genişletmek için tıkla ... Canim merhaba bebeğin yavastan büyüyor ama hareketleri duyman daha cok erken o duyduklarin bağırsak hareketledir canim
S Sona Kayıtlı Üye Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 1,209 28 Mayıs 2023 #3 Asena.ase' Alıntı: Canim merhaba bebeğin yavastan büyüyor ama hareketleri duyman daha cok erken o duyduklarin bağırsak hareketledir canim Genişletmek için tıkla ... Aynen ya bende böylə oldu bağırsaq olur her halde dedim Oyla 0 Downvote
Asena.ase' Alıntı: Canim merhaba bebeğin yavastan büyüyor ama hareketleri duyman daha cok erken o duyduklarin bağırsak hareketledir canim Genişletmek için tıkla ... Aynen ya bende böylə oldu bağırsaq olur her halde dedim
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 29 Mayıs 2023 #4 Gulsinsmskkk21' Alıntı: Merhabalar gebeliğin ikinci ayında karnında damar atması ses gelmesi neden olur Genişletmek için tıkla ... Muhtemelen bağırsak hareketleri onlar canım endişe etme Oyla 0 Downvote
Gulsinsmskkk21' Alıntı: Merhabalar gebeliğin ikinci ayında karnında damar atması ses gelmesi neden olur Genişletmek için tıkla ... Muhtemelen bağırsak hareketleri onlar canım endişe etme
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,020 Konum Çankırı 29 Mayıs 2023 #5 Sona' Alıntı: Aynen ya bende böylə oldu bağırsaq olur her halde dedim Genişletmek için tıkla ... Aynen kuzum Oyla 0 Downvote
Sona' Alıntı: Aynen ya bende böylə oldu bağırsaq olur her halde dedim Genişletmek için tıkla ... Aynen kuzum