Ben 2 ayima dün girdim programda 3 ay yaziyor😕
N Nermin_mammadzadeh Kayıtlı Üye Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 9 1 Temmuz 2023 #1 Ben 2 ayima dün girdim programda 3 ay yaziyor
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 1 Temmuz 2023 #2 Nermin_mammadzadeh' Alıntı: Ben 2 ayima dün girdim programda 3 ay yaziyor Genişletmek için tıkla ... Adet tarihini tekrar düzenle canım bir de iki ay bitip 3 aydan bir gün geçse bile 3. ay olarak görünür
Nermin_mammadzadeh' Alıntı: Ben 2 ayima dün girdim programda 3 ay yaziyor Genişletmek için tıkla ... Adet tarihini tekrar düzenle canım bir de iki ay bitip 3 aydan bir gün geçse bile 3. ay olarak görünür
Ü Üç cocuk annesi Kayıtlı Üye Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 101 1 Temmuz 2023 #3 Canım bende 36 haftalik ama onuncu ay yazıyor normalde dokuzumdayim
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,570 Konum Kırklareli 2 Temmuz 2023 #4 Nermin_mammadzadeh' Alıntı: Ben 2 ayima dün girdim programda 3 ay yaziyor Genişletmek için tıkla ... Kaç haftalık gebesin canım son adet tarihin ne ?
Nermin_mammadzadeh' Alıntı: Ben 2 ayima dün girdim programda 3 ay yaziyor Genişletmek için tıkla ... Kaç haftalık gebesin canım son adet tarihin ne ?
N Nermin_mammadzadeh Kayıtlı Üye Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 9 2 Temmuz 2023 #5 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Kaç haftalık gebesin canım son adet tarihin ne ? Genişletmek için tıkla ... 30 Aprel
Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Kaç haftalık gebesin canım son adet tarihin ne ? Genişletmek için tıkla ... 30 Aprel
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,570 Konum Kırklareli 2 Temmuz 2023 #6 Nermin_mammadzadeh' Alıntı: 30 Aprel Genişletmek için tıkla ... 9 haftalık gebesin yani canım 2. Ay bitmiş 3. Aydan gün almaya başlamışsın
Nermin_mammadzadeh' Alıntı: 30 Aprel Genişletmek için tıkla ... 9 haftalık gebesin yani canım 2. Ay bitmiş 3. Aydan gün almaya başlamışsın
ebruakpinar0354 Kayıtlı Üye Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 1,688 2 Temmuz 2023 #7 Nermin_mammadzadeh' Alıntı: Ben 2 ayima dün girdim programda 3 ay yaziyor Genişletmek için tıkla ... Onu birdan senin düzeltmenin gerekiyor ayarlardan benimde oyleydi bende duzeltim öyle günümüde takip ediyorum
Nermin_mammadzadeh' Alıntı: Ben 2 ayima dün girdim programda 3 ay yaziyor Genişletmek için tıkla ... Onu birdan senin düzeltmenin gerekiyor ayarlardan benimde oyleydi bende duzeltim öyle günümüde takip ediyorum
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,020 Konum Çankırı 2 Temmuz 2023 #8 Nermin_mammadzadeh' Alıntı: Ben 2 ayima dün girdim programda 3 ay yaziyor Genişletmek için tıkla ... Kendin uygulamadan duzelte bilirsin kuzum
Nermin_mammadzadeh' Alıntı: Ben 2 ayima dün girdim programda 3 ay yaziyor Genişletmek için tıkla ... Kendin uygulamadan duzelte bilirsin kuzum