Hamilelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hamilelik Belirtileri kategorisinde glsm tarafından oluşturulan Hamilelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 628 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hamilelik Belirtileri
Konu Başlığı Hamilelik
Konbuyu başlatan glsm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

glsm

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba ben gebelik şüphem var ama ayın yirmisinde olmam gerekirdi ben yeni oldum ama yerleşme kanaması mi degilmi bilmiyorum ilkte açık kahve gördüm ama kasık ağrılarım ve pembemsi kanama görüyorum

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Merhaba ben gebelik şüphem var ama ayın yirmisinde olmam gerekirdi ben yeni oldum ama yerleşme kanaması mi degilmi bilmiyorum ilkte açık kahve gördüm ama kasık ağrılarım ve pembemsi kanama görüyorum
VAlla aynı benimde öyle bn yeni doğum yaptım ve korunuyoruz yoktur diye test yapmadım da Allah gönlüne göre versin inşallah canım 💕

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
VAlla aynı benimde öyle bn yeni doğum yaptım ve korunuyoruz yoktur diye test yapmadım da Allah gönlüne göre versin inşallah canım 💕
Kız ben hala regl olmadım bugun geçikme üstünden 2 gün geçti bakalım 🤦🏻‍♀️

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Adet tarihin bir hafta öncesi ya da sonrası olabilir canım bu normal bir durum sen iki gün önce olmuşsun. Yerleşme kanaması açık kahverengi pembemsi bir renktir bir ya da bir kaç gün sürer. Takip et bakalım adete dönmezse direk kanda çıkar gebelik. Allah gönlüne göre versin inşallah 🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kız ben hala regl olmadım bugun geçikme üstünden 2 gün geçti bakalım 🤦🏻‍♀️
Normal kuzum normal😂

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Adet tarihin bir hafta öncesi ya da sonrası olabilir canım bu normal bir durum sen iki gün önce olmuşsun. Yerleşme kanaması açık kahverengi pembemsi bir renktir bir ya da bir kaç gün sürer. Takip et bakalım adete dönmezse direk kanda çıkar gebelik. Allah gönlüne göre versin inşallah 🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Normal kuzum normal😂
Gülmesene ya 😂😂stresten artık ağzım yüzüm yara oldu inşallah olurum regl 🤲🏻🥺🥺

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Tüm sayfalar yüklendi.