Sorum var Hamilelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aysel95 tarafından oluşturulan Hamilelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 460 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelik
Konbuyu başlatan Aysel95
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

Burcu34

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba.nasilsiniz ? Ben elektronik gebelik testi yaptim 1-2 haftalik gosterdi.adet gunum 13 agustosta olmasi gerekiyor . Amma biliyorumki Allahin izniyle hamileyim) korkularim var . Ilk hamileligim ara sira sancilar oluyor normalmi?
Norml cnm olr agrı kan vr emin olursun hyrlısı olsn

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Merhaba.nasilsiniz ? Ben elektronik gebelik testi yaptim 1-2 haftalik gosterdi.adet gunum 13 agustosta olmasi gerekiyor . Amma biliyorumki Allahin izniyle hamileyim) korkularim var . Ilk hamileligim ara sira sancilar oluyor normalmi?
Kesin sonuç için adet gecikmenden sonra tekrar test yap pozitif çıkar ise kan testi de ver

Azranın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Elektronik gebelik testi nasıl oluyor canım ilk defa duydum eğer gerçekten hamileysen bebek oluştuğu için normaldir
Bende ilk defa duydum
Bi internetten bakıyım nasıl bişey 😳
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin inşallah 🤲

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Bende ilk defa duydum
Bi internetten bakıyım nasıl bişey 😳
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin inşallah 🤲
Evde normal yaptığımız testler canım

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Kan tahlilinde çıkar ama senin demenle yeni olduğu için betan düşük çıkacaktır iki üç hafta falan bekle canım sonrasında kese var mı dolu mu diye doktora gitmen gerek ultrasondan bakıp bebek gelişimine göre kaç haftalık olduğunu söyler hayırlısı olsun inşaAllah 😊

Tüm sayfalar yüklendi.