Sorum var Hamilelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mihriban BOLAT tarafından oluşturulan Hamilelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 804 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelik
Konbuyu başlatan Mihriban BOLAT
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Murşide

Mihriban BOLAT

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar 36+2 hamileyim doktor 21 ağustosa sezaryen için gün verdi 3. Çocuğum bu ayaklarım da çok fazla şişme oldu diğer hamileliklerimde olmamıştı soğuk uyguluyorum yüksekte tutuyorum ama pek işe yaramıyor bu durumu yaşayan oldu mu yada çözüm bulabilen

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar 36+2 hamileyim doktor 21 ağustosa sezaryen için gün verdi 3. Çocuğum bu ayaklarım da çok fazla şişme oldu diğer hamileliklerimde olmamıştı soğuk uyguluyorum yüksekte tutuyorum ama pek işe yaramıyor bu durumu yaşayan oldu mu yada çözüm bulabilen
Tuz tüketimi ve ayakta durmak sebep olur bol su iç

Demoş51

Kayıtlı Üye
rank
Benim 21de ayaklarım şişiyor doktor sıcaktan dolayı dedi. Bendede birşey işe yaramıyor. Seninde sıcaktan olabilir ellerin ve yüzün şişiyorsa tehlike diye biliyorum şekerden dolayı şişer ayakların normal diye düşünüyorum

Mihriban BOLAT

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlısı bebeğini kucağına alırsın inşallah cnm normaldr bişey olmaz benimde olmuştu çok şükür ki kurtuluyorsun artık
Aynen hayırlısıyla inşAllah kucağımıza alırız
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim 21de ayaklarım şişiyor doktor sıcaktan dolayı dedi. Bendede birşey işe yaramıyor. Seninde sıcaktan olabilir ellerin ve yüzün şişiyorsa tehlike diye biliyorum şekerden dolayı şişer ayakların normal diye düşünüyorum
Yüzümde yok ama ayaklarım aşırı 36 giyiyorum normalde şuan 39 aldım suyu da bol içiyorum ama fazla şişti

Demoş51

Kayıtlı Üye
rank
Aynen hayırlısıyla inşAllah kucağımıza alırız
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yüzümde yok ama ayaklarım aşırı 36 giyiyorum normalde şuan 39 aldım suyu da bol içiyorum ama fazla şişti
Normal merak etme ben 39 giyiyordum şu an sandaletler falan ayağımdan geçmiyor😄 sürekli terlikle geziyorum. Son zamanların, birde instagramdada görüyordum " doktor 40ı bekleyelim dedi ama ayaklarım yapamam diyor " diye insanlar bombik gibi ayak paylaşıyordu😊

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar