Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hanımlar merhaba iyi akşamlar ilk gebeliğim 13 haftalık gebeyim aranızda ağda yaptıran oldu mu hamilelikte yaptırsam zararı olur mu düşük felan yapar mı acaba
Hanımlar merhaba iyi akşamlar ilk gebeliğim 13 haftalık gebeyim aranızda ağda yaptıran oldu mu hamilelikte yaptırsam zararı olur mu düşük felan yapar mı acaba
Sadece kıl köklerini hedef alır ve onlara zarar verir. Lazer epilasyon, radyasyon yaymaz veya kanserojen madde içermez. Bu nedenle, lazer epilasyonun yumurtalıklara, rahme veya prostat bezine zarar vermesi söz konusu değildir.
Lazer epilasyon bebeğe bir zarar vermez, çünkü dalga boyları bebeğe kadar ulaşamaz. Fakat bir anne adayı hamile olduğu dönemde çeşitli hormonal değişiklikler yaşamaktadır. Bu yüzden hamilelikte lazer yaptıran bir anne adayı kıllarda azalma yerine artış bile gözlemleyebilir.12 Oca 2021
Bebeğin ayak ve al tırnakları ve gerçek saçları oluşur. cildi pürüzsüz hale gelir. Bu haftadan sonra kalan 7 haftada şimdiye kadar aldığı kilo kadar ağırlığı artacak.
uterus artık diyafram ve mideye baskı yaptığı için nefes darlığı ve mide yanması şikayetleri artar. sırt ağrılarında artış olur. gece yatarken yastığınızı yükseltmeniz gerekir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 41 cm ağırlıgı 1780 gr
Böyle şeyleri dr danışmadan yapmayın ağda bildiğim kadarıyla zarar vermiyor ama enfeksiyon kapmanıza sebep olabilir
lazer yapılmıyor diye biliyorum riske atmaya değmez
Ben lazere gidiyorum canım her ayda bikiniye agdaya gidiyorum bir sorun olmuyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Lazer epilasyon rahime zarar verir mi?
Sadece kıl köklerini hedef alır ve onlara zarar verir. Lazer epilasyon, radyasyon yaymaz veya kanserojen madde içermez. Bu nedenle, lazer epilasyonun yumurtalıklara, rahme veya prostat bezine zarar vermesi söz konusu değildir.
Lazer epilasyon bebeğe bir zarar vermez, çünkü dalga boyları bebeğe kadar ulaşamaz. Fakat bir anne adayı hamile olduğu dönemde çeşitli hormonal değişiklikler yaşamaktadır. Bu yüzden hamilelikte lazer yaptıran bir anne adayı kıllarda azalma yerine artış bile gözlemleyebilir.12 Oca 2021