Hamilelikte corana geçiren oldumu acaba ?
S Senanur Kayıtlı Üye Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 4 28 Mart 2021 #1 Hamilelikte corana geçiren oldumu acaba ?
A Alparslan💙 Kayıtlı Üye Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 1,551 Konum İzmit 28 Mart 2021 #2 Senanur' Alıntı: Hamilelikte corana geçiren oldumu acaba ? Genişletmek için tıkla ... Ben geçirdim
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,375 Konum Van 29 Mart 2021 #4 Senanur' Alıntı: Hamilelikte corana geçiren oldumu acaba ? Genişletmek için tıkla ... Çok zor diye duydum rabbim yardımcın olsun
Senanur' Alıntı: Hamilelikte corana geçiren oldumu acaba ? Genişletmek için tıkla ... Çok zor diye duydum rabbim yardımcın olsun
Bahar T Kayıtlı Üye Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 87 29 Mart 2021 #5 Senanur' Alıntı: Hamilelikte corana geçiren oldumu acaba ? Genişletmek için tıkla ... Bende geçirdim ama daha 4 haftalık falan hamileydim yeniydi
Senanur' Alıntı: Hamilelikte corana geçiren oldumu acaba ? Genişletmek için tıkla ... Bende geçirdim ama daha 4 haftalık falan hamileydim yeniydi
N NazlıMelis Kayıtlı Üye Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 46 29 Mart 2021 #6 Senanur' Alıntı: Hamilelikte corana geçiren oldumu acaba ? Genişletmek için tıkla ... Evet 4 ayliktim olmustum ilk gunleri zordu ama Rabbime sukur agirlastirmadan atlattim Allahim kimsenin basina vermesin
Senanur' Alıntı: Hamilelikte corana geçiren oldumu acaba ? Genişletmek için tıkla ... Evet 4 ayliktim olmustum ilk gunleri zordu ama Rabbime sukur agirlastirmadan atlattim Allahim kimsenin basina vermesin
N Nslhn Kayıtlı Üye Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 21 29 Mart 2021 #8 Senanur' Alıntı: Hamilelikte corana geçiren oldumu acaba ? Genişletmek için tıkla ... Ben şuan 12 haftaligim ve coronayim Allah yardımcımız olsun Senanur' Alıntı: Hamilelikte corana geçiren oldumu acaba ? Genişletmek için tıkla ...
Senanur' Alıntı: Hamilelikte corana geçiren oldumu acaba ? Genişletmek için tıkla ... Ben şuan 12 haftaligim ve coronayim Allah yardımcımız olsun Senanur' Alıntı: Hamilelikte corana geçiren oldumu acaba ? Genişletmek için tıkla ...
A Aytən Guest 29 Mart 2021 #9 Senanur' Alıntı: Hamilelikte corana geçiren oldumu acaba ? Genişletmek için tıkla ... Evet ben 4aylikən gedirdim çox ağırdı hastanede yatdımcox şükür sındı iyiym
Senanur' Alıntı: Hamilelikte corana geçiren oldumu acaba ? Genişletmek için tıkla ... Evet ben 4aylikən gedirdim çox ağırdı hastanede yatdımcox şükür sındı iyiym
Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,819 29 Mart 2021 #10 RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN Rabbim yar ve yardımcınız olsun