Sorum var Hamilelikte deodorant kullanımı

• Konbuyu başlatan Zls
  • Toplam 6 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zls tarafından oluşturulan Hamilelikte deodorant kullanımı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,014 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelikte deodorant kullanımı
Konbuyu başlatan Zls
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervee
Z

Zls

Guest
Arkadaşlar yaklaşık 13 haftalık hamileyim kendimi bildim bileli terlemeyen ve 40 derece de olsa zerre ter kokmayan birisiydim birkaç haftadır sol koltuk altımdan rahatsız olmaya başladım şok içerisindeyim hormonlarımdan kaynaklı sanırım ve rahatsız oluyorum. Çok dikkat ediyorum çok yapmama rağmen makyajı bıraktım nemlendirici bile kullanmıyorum doğal yağlar sürüyorum ama deodorant kullanmak zorundayım artık bana tavsiye edeceğiniz doğal içerikli bi ürün var mıdır aceba 😥

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Arkadaşlar yaklaşık 13 haftalık hamileyim kendimi bildim bileli terlemeyen ve 40 derece de olsa zerre ter kokmayan birisiydim birkaç haftadır sol koltuk altımdan rahatsız olmaya başladım şok içerisindeyim hormonlarımdan kaynaklı sanırım ve rahatsız oluyorum. Çok dikkat ediyorum çok yapmama rağmen makyajı bıraktım nemlendirici bile kullanmıyorum doğal yağlar sürüyorum ama deodorant kullanmak zorundayım artık bana tavsiye edeceğiniz doğal içerikli bi ürün var mıdır aceba 😥
Gebelikte parfüm deodorant benzeri şeyler kullanılmamasi gerektiğini ilk defa senden duyuyorum canım 🤔

Z

Zls

Guest
Gebelikte parfüm deodorant benzeri şeyler kullanılmamasi gerektiğini ilk defa senden duyuyorum canım 🤔
Kullanılmaması gerekiyor demedim ki biraz benim evham yapmamdan kaynaklı kimyasal ne kadar kullanmasam o kadar iyi düşüncesi..ki zaten sürekli bulanıyorum kokulara inanılmaz hassasiyetim var bu da etkili tabi.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım bende senin gibiydim herşeye çok dikkat ederdim sebamed markasinin rol on olanını kullabilirsin işini görür ve doğal
Teşekkür ederim hemen bakıcam 🥰

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kullanılmaması gerekiyor demedim ki biraz benim evham yapmamdan kaynaklı kimyasal ne kadar kullanmasam o kadar iyi düşüncesi..ki zaten sürekli bulanıyorum kokulara inanılmaz hassasiyetim var bu da etkili tabi.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Teşekkür ederim hemen bakıcam 🥰
Anladım kuzum bende çok kullanıyorum parfüm deodorant benzeri şeyler ilk gebeliğimde de çok kullandım çok şükür bişey olmadı olumsuz düşünme kuzum

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Bu kadar evham yapmayın kızlar nemlendiriciler kremde kullanabilirsin aşırıya kaçmayacak şekilde parfümde. Hamilelik bakımı bırakmak değildir. Deodoranttan rahatsız oluyorsan roll on kullanabilirsin

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Canım parfüm de sıkıyorum deodarantta kullanıyorum bunların bir zararı yok ki ☺️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar