Sorum var Hamilelikte egzama

• Konbuyu başlatan Hilal0560
  • Toplam 16 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hilal0560 tarafından oluşturulan Hamilelikte egzama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 507 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelikte egzama
Konbuyu başlatan Hilal0560
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12
H

Hilal0560

Guest
Merhabalar 25 haftalık hamileyim ve neredeyse 4 aydır elimde geçmeyen bir egzema var doktora gittim ama üre içerikli bir nemlendirici verdi 1 aydır hala geçmedi neler önerirsiniz :(

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
En doğalı zeytinyağı veya vazelin

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 18. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık dolma biber büyüklügünde.
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 18. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık dolma biber büyüklügünde.
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Dilek çalıkca 01

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar 25 haftalık hamileyim ve neredeyse 4 aydır elimde geçmeyen bir egzema var doktora gittim ama üre içerikli bir nemlendirici verdi 1 aydır hala geçmedi neler önerirsiniz :(
Cnm bendede egzama var çok hastaneye gittim ama hiçbiri işe yaramadı eger elde bulaşık yikiyorsan yıkama su daha fazla kötü ediyor bide detarjanlarla fazla uğraşma yani eline değdirme tek diyeceğim bu

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Benim annemin ellerinde de vardı çok şey denedi geçmedi senelerce sürdü, eldiven çıkarmazdı elinden.Sonra meğerse strestenmiş o stres yaptığı şey ortadan kalkınca bir anda geçiverdi bir şey yapmadan

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Canim ellerini su ile fazla temas ettirme ve ellerini sürekli nemlendir kurumasin bunun icinde zeytinyag hem doğal hem saf az da olsa rahatlatacaktır

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar