Sorum var Hamilelikte evham yapanlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde kendinedoktor tarafından oluşturulan Hamilelikte evham yapanlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 406 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelikte evham yapanlar
Konbuyu başlatan kendinedoktor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyra🍀

kendinedoktor

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba güzel anne ve anne adayları
Koruma iç gudusunden midir nedir çoğu zaman aklıma hoş olmayan seneryolar geliyor aklım hep bebegimde endişe ediyorum Peki siz ne çözüm oneriyorsunuz sizinde başınızda bu durum var mı?

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Koruma iç gudusunden midir nedir çoğu zaman aklıma hoş olmayan seneryolar geliyor aklım hep bebegimde endişe ediyorum Peki siz ne çözüm oneriyorsunuz sizinde başınızda bu durum var mı?
Mrb canım kaç aylık hamilesin sana diyeceğim şu ki kimin ne dediğine bakma birde nette gezerken öyle şeylere bakma çünkü herkes farklı şekilde yaşıyor korkma güzel günler olacağını düşün canım zaten bebeğini görünce hepsi geçiyor canım

kendinedoktor

Kayıtlı Üye
rank
Mrb canım kaç aylık hamilesin sana diyeceğim şu ki kimin ne dediğine bakma birde nette gezerken öyle şeylere bakma çünkü herkes farklı şekilde yaşıyor korkma güzel günler olacağını düşün canım zaten bebeğini görünce hepsi geçiyor canım
5 aylik hamileyim aslında çevremde kimse birsey demiyor birsey yerken içerken harekette bulunurken hep acaba diye düşüncelere kapılıyorum bir an önce sağlıkla kucağıma almayı umuyorum

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Bende 19 haftalık hamileyim canım bendede su oluyor ölüm korkusu var içimde ya ölürsem çocuklarım ne olur falan diye düşünüyorum yani tüm gebeligimde hep bunları yaşıyorum korkum tek bu yani aşırı derecede de duygusallasiyorum

kendinedoktor

Kayıtlı Üye
rank
Bende 19 haftalık hamileyim canım bendede su oluyor ölüm korkusu var içimde ya ölürsem çocuklarım ne olur falan diye düşünüyorum yani tüm gebeligimde hep bunları yaşıyorum korkum tek bu yani aşırı derecede de duygusallasiyorum
Allah hepimizin evladını bağışlasın

Tüm sayfalar yüklendi.