Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hamilelikte Göğüs altı kararması yaşayan bilen acil yardım edin.
Merhaba hanımlar göğüs altında kızarıklık ya da kararma olan var mı ? 5 aylık hamileyim ne olduğunu anlayamadım. Doktor tahrişe benziyor dedi sizce ne olabilir? Göğsüm büyüdüğü için mi oluyor acaba ?
Merhaba hanımlar göğüs altında kızarıklık ya da kararma olan var mı ? 5 aylık hamileyim ne olduğunu anlayamadım. Doktor tahrişe benziyor dedi sizce ne olabilir? Göğsüm büyüdüğü için mi oluyor acaba ?
Hayir korkma normal gogusler buyuyo alti terleme yaptigi icin bir tulbent koy sutyenin gogsun alttarafina geldi yere benim bu 3.hamileligim ucundede oldu