Sorum var Hamilelikte kilo

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Rabiangnz1 tarafından oluşturulan Hamilelikte kilo başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 358 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelikte kilo
Konbuyu başlatan Rabiangnz1
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Buğlemin Annesi

Rabiangnz1

Kayıtlı Üye
rank
Mrb kızlar. Ben hamile değilken 67 kiloydum hamile olduğumu öğrendikten ilk 1 ay içinde 69 70e kadar çıktım. Şuan 3 buçuk aylık hamileyim ama geri 67 olmuşum. Yemek yiyorum bulantim kusmam var ama kilolarca kusmuyorum ki kussam bile zorla da olsa yemek yiyorum bebek gıdasiz kalmasın diye. Benim kilo neden düştü bilen yaşayan varmı. Kilo kaybedecek bi iş yapmıyorum hamileliğim riskli olduğu için sadece yemekten yemeğe yada lavaboya giderken kalkıyorum efor sarfetmiyorum ama durduk yere kilo kaybediyorum

İlkimm

Kayıtlı Üye
rank
Mrb kızlar. Ben hamile değilken 67 kiloydum hamile olduğumu öğrendikten ilk 1 ay içinde 69 70e kadar çıktım. Şuan 3 buçuk aylık hamileyim ama geri 67 olmuşum. Yemek yiyorum bulantim kusmam var ama kilolarca kusmuyorum ki kussam bile zorla da olsa yemek yiyorum bebek gıdasiz kalmasın diye. Benim kilo neden düştü bilen yaşayan varmı. Kilo kaybedecek bi iş yapmıyorum hamileliğim riskli olduğu için sadece yemekten yemeğe yada lavaboya giderken kalkıyorum efor sarfetmiyorum ama durduk yere kilo kaybediyorum
Hamileliğimin başına bende kilo aldım daha 8 haftallıkken üç kilo aldım ama 10.haftadan sonra Kusmalarım başladığı için 3 kilo verdim daha sonra da o kiloları geri aldım haftam ilerledikçe o yüzden de ztn gebeliğin ilk aylarında kilo vermek normal canım sonrasında alırsın mutlaka benmde riskliydi kendimi yormamaya çalışıyoordum sadece bulantılardan dolayı kilo verdim şu an 34+2 hamileyim gebeliğimin başından bugüne kadar verdiğim kiloları saymadan 11 kilo almışım 54 ile hamile kaldım şu an 65 kiloyum Allah hayırlı sağlikli kolay doğum nasip etsin inşallah hepimizede

Rabiangnz1

Kayıtlı Üye
rank
Amin inşallah. Tek dert kilo almak olsun önemli degil bebek gıdasız kalmasında sağ saglim kucağımıza alalım inşallah. Bende almadım aksine verince şaşırdım yani.

Buğlemin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
İlk başlarda zaten kilo alınmıyor yani bunyeden bünyeye değişiyor ama ben 7 aya kadar kilo almadım 7 ayda bir başladım kilo almaya son iki ayda aldım bütün kiloları ilk aylar bende vermiştim şimdi 3 ay oldu doğum yapalı eski kiloma döndüm korkma bebek gıdasız kalmaz 6 aydan sonra bebeğe gıdalar geçiyor şimdi stres yapma yani hayırlısı ile kucağına al inşallah 💐

Tüm sayfalar yüklendi.