Normal
Bak canım biz aslında fazla yüklenmiyor uz onlara. Onlar erkek bizim gibi değiller herşeyi kaldıramazlar böyle iki üç defa rahatsız olsan onlar üzülür ler buna ve asla kaldıramazlar . Bu hamilelik sürecinde onların hiçbir şey den haberleri yok ne hissediyoruz nasıl rahatsız oluyoruz bilemiyorlar. Daha önce alıştıkları o hayatlarını bu süreçte biraz fazla özlüyor olabilirler. Benim de ilk gebeliğim ben dört ay boyunca evde hiçbir şekilde iş temizlik yemek falan yapamadım. Mutfağa adım bile atamıyordum. Eşim anlayışla karşıladı. Başta tuhaf geliyordu benim durumum ona, acaba fazlamı abartıyor diye düşünüyordu kendi kendine. kuzenine anlatırken duymuştum, şöyle diyordu ya ben eve geliyorum o sürekli rahatsız uzanıyor hiçbir şey yemiyor dışardan getirdiklerime bile elini sürmüyor Midesi bulanıyor kötü kokuyor diyip duruyor. Bazen bu duruma sinirleniyorum ama onu böyle görmeye dayanamıyorum demişti. Kuzenide onlar ilk dört beş ay boyunca böyle olurlar benim eşimde de öyleydi merak etme geçecek, onlar doğurana kadar biz erkeklere bin doğurtuyorlar demişti . Şuan çok şükür o günlerimden eser kalmadı. Gerçekten geçiyor herşey eskisi gibi oluyor. Evet bazen hala rahatsız oluyorum tabi ama onlarda az kaldı geçecek inşallah. Sende canını sıkma biraz sabırlı ol onun yerine koy kendini ona da zor geliyordur eminim ama geçecek merak etme o seni asla yük olarak görmez bu süreçte. Çünkü sen kısa bir süre sonra onu dünyanın en mutlu insanı yapacaksın..