Normal
He ya bende öyle düşünüyorum valla tetanoz bile vücuttan atılmıyor senelerce o aşı bende mi birikir bebeğe mi geçer direk artı bişey olsa kimseyi kimse ye şikayet edemezsin oda var sonra bişey olsa Dr fark etmeyebilir ilerdede çıkabilir yan etkisi bu yüzden hiç aşı olmadım şuanda da olmayı düşünmüyorum kendimi korumaya gayret ediyorum bol bolda dua ediyorum Herssey Allah tan rabbim korusun bizleri [automerge]1641564316[/automerge]Zaten burayada yaziolar bazen görüyorum aşı li gebeler de covid oluyor vücuda bulaştiktan sonra kolay zor atlatmanin pek önemi yok insanlar buna takiyolada aşı olduysa hiç bulaşmamasi gerek işte vücuda bulaştiktan sonra zor atlatsan ne kolay atlatsan ne bir kere vücuda giriyo o kısmı önemli
He ya bende öyle düşünüyorum valla tetanoz bile vücuttan atılmıyor senelerce o aşı bende mi birikir bebeğe mi geçer direk artı bişey olsa kimseyi kimse ye şikayet edemezsin oda var sonra bişey olsa Dr fark etmeyebilir ilerdede çıkabilir yan etkisi bu yüzden hiç aşı olmadım şuanda da olmayı düşünmüyorum kendimi korumaya gayret ediyorum bol bolda dua ediyorum Herssey Allah tan rabbim korusun bizleri
[automerge]1641564316[/automerge]
Zaten burayada yaziolar bazen görüyorum aşı li gebeler de covid oluyor vücuda bulaştiktan sonra kolay zor atlatmanin pek önemi yok insanlar buna takiyolada aşı olduysa hiç bulaşmamasi gerek işte vücuda bulaştiktan sonra zor atlatsan ne kolay atlatsan ne bir kere vücuda giriyo o kısmı önemli