Normal
Aşı olan ağır geçirdi diye işe yaramıyor nasil dersiniz yaa vallahi şoklardayım! Yaw belki aşı ağır gecirmesini sağladı yoksa ölecektiCovid'den dunyada 6milyona yakin insan öldü kayıtlı, biliyorsunuz degil mi?Bakış açınıza hayranim hanimlar, kendi inandiginiz dogruya sıkı sıkı sarilip herseye o doğrudan bakarsaniz olmaz ki, hayat böyle degil ki..vallahi cok guluyorum ben bu forumda.* Bu arada guncelleme vereyim 3.asiyi olali 4 gun gecti, kol ağrım hic yok, baska da biseyim yok. Neredeyse hic hissetmedim, o kadar hafif gecti. Cabuk hasta olan zayif kisa boylu celimsiz de bir tipim yani, herkul de degilim. Nolur beni de genelleyin
Aşı olan ağır geçirdi diye işe yaramıyor nasil dersiniz yaa vallahi şoklardayım! Yaw belki aşı ağır gecirmesini sağladı yoksa ölecekti
Covid'den dunyada 6milyona yakin insan öldü kayıtlı, biliyorsunuz degil mi?
Bakış açınıza hayranim hanimlar, kendi inandiginiz dogruya sıkı sıkı sarilip herseye o doğrudan bakarsaniz olmaz ki, hayat böyle degil ki..
vallahi cok guluyorum ben bu forumda.
* Bu arada guncelleme vereyim 3.asiyi olali 4 gun gecti, kol ağrım hic yok, baska da biseyim yok. Neredeyse hic hissetmedim, o kadar hafif gecti. Cabuk hasta olan zayif kisa boylu celimsiz de bir tipim yani, herkul de degilim. Nolur beni de genelleyin