Hamilelikte nane limon içmek

• Konbuyu başlatan Deryaaa239
  • Toplam 3 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Deryaaa239 tarafından oluşturulan Hamilelikte nane limon içmek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 638 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelikte nane limon içmek
Konbuyu başlatan Deryaaa239
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mrvkrts
D

Deryaaa239

Guest
Hamileligin basindym Gripim ve nane limon çayı ictm düşüğe sebep olur felan diye bı söylenti var doğru mu

Ece mi Enes mi?

Kayıtlı Üye
rank
Hamileligin basindym Gripim ve nane limon çayı ictm düşüğe sebep olur felan diye bı söylenti var doğru mu
Slm kardesim zaten mide bulantısından dolayı nane kaynat ic diyor Dr limonda wıtamın acısından yıyın diyor dr ıkısını aynı andada tüketmenin mahsuru yok bende qrıptım hastaneye qıtmedım nane limonla atlattım allahın werdıqı doqal ilac bence bı sakınca yok qunde ıki bardak ıctım qenede druna danıs suphelerın warsa kardesım

G

G.....

Guest
Hayır nane limonun zararı olmuyor. Papatya çayı, ada çayı vs gibi çaylar tansiyonu yükselttiğinden dolayı düşüğe neden olma ihtimali var diye biliyorum. 35 haftalığız bende tüketmiştim nane limonu.

Mrvkrts

Kayıtlı Üye
rank
Gebelikde en güvenli bitki zencefil çayı. Günde 1 ceviz büyüklüğünde kaynatıp içebilirsiniz. Doktor bana öyle dedi. Nane limon hakkında bir bilgim yok ama günde 1-2 fincandan fazla icmeyin.

Tüm sayfalar yüklendi.