Hamilelikte sıcak duş sakıncalı mı

• Konbuyu başlatan Feyza Aleyna Taş
  • Toplam 4 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Feyza Aleyna Taş tarafından oluşturulan Hamilelikte sıcak duş sakıncalı mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 501 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelikte sıcak duş sakıncalı mı
Konbuyu başlatan Feyza Aleyna Taş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Begüm😊
F

Feyza Aleyna Taş

Guest
Arkadaşlar 9 haftalık hamileyim.Sorum şu çok duş alan bi insanım sıcak suyu da seviyorum ve 30-45 dk falan dururum internette zararlı diyor ama ne gibi zararı var benimle aynı durumu yaşayan varmı

Sensey

Kayıtlı Üye
rank
Canım bende öyle seviyorum sıcak suyu ama 8 haftalık.gebeyim dusuk tehlikem var çok.sicak suda ve uzun süre dus almak düşüğü tetikliyor diye okudum o yüzden sende riske atma istersen daha az durmayı dene daha ılık olsun suyun

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Arkadaşlar 9 haftalık hamileyim.Sorum şu çok duş alan bi insanım sıcak suyu da seviyorum ve 30-45 dk falan dururum internette zararlı diyor ama ne gibi zararı var benimle aynı durumu yaşayan varmı
Sıcak su damarları genişlettiği için kalp daha fazla kan pompalamak zorunda kalıyor ve hızlı çarpmaya başlıyor çarpıntı nefes darlığı gibi sıkıntılar ortaya çıkıyor düşük yaparmı bilemiyorum ama normalde de dr lar önermiyolar

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Canım şimdi depil ama son haftalar acılma olsun dşye yapılan uygulamalardan biri bu. Düşğk yapar mı bilmiyorum ama son 3 ay da erken dogumu tetikliyor die yapıkmamalı. Son iki haftada yap ama acılman oksun rahat dogur

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Sıcak su damarların genişlemesini sağlar rahim kılcal yapıda bir organ sıcak suda damarlar genişleyeceği için düşük tetikler ılık duş alın canım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar