Hamilemiyim sizce
N nara.mecid Kayıtlı Üye Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 46 30 Ekim 2024 #2 Mrvnur90' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 5369 Genişletmek için tıkla ... Merhaba reglin geciktimi? Suan bisey goremiyorum maalesef ama istersen kan testi vere bilirsin
Mrvnur90' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 5369 Genişletmek için tıkla ... Merhaba reglin geciktimi? Suan bisey goremiyorum maalesef ama istersen kan testi vere bilirsin
AmineErva'm Kayıtlı Üye Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 780 30 Ekim 2024 #3 Mrvnur90' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 5369 Genişletmek için tıkla ... Ben görebiliyorum ikinci çizgiyi ne kadar geçti adetiniz bir kan testi verin var gibi
Mrvnur90' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 5369 Genişletmek için tıkla ... Ben görebiliyorum ikinci çizgiyi ne kadar geçti adetiniz bir kan testi verin var gibi
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,756 30 Ekim 2024 #4 Mrvnur90' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 5369 Genişletmek için tıkla ... Görünüyor sanki cnm kan ver
M Mrvnur90 Kayıtlı Üye Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 5 30 Ekim 2024 #5 nara.mecid' Alıntı: Merhaba reglin geciktimi? Suan bisey goremiyorum maalesef ama istersen kan testi vere bilirsin Genişletmek için tıkla ... Adetime iki gün var Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Ekim 2024 AmineErva'm' Alıntı: Ben görebiliyorum ikinci çizgiyi ne kadar geçti adetiniz bir kan testi verin var gibi Genişletmek için tıkla ... Evet evet şimdi daha net oldu zaten adetime iki gün var Kasım’ın 1’inde olmam lazım normalde bir tane daha yaptım o da silik çıktı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Ekim 2024 Rukiye27' Alıntı: Görünüyor sanki cnm kan ver Genişletmek için tıkla ... Cumartesi günü adet olmam lazım cumartesi pazar araya girdiği için pazartesiyi bekleyeceğim Son düzenleme: 30 Ekim 2024
nara.mecid' Alıntı: Merhaba reglin geciktimi? Suan bisey goremiyorum maalesef ama istersen kan testi vere bilirsin Genişletmek için tıkla ... Adetime iki gün var Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Ekim 2024 AmineErva'm' Alıntı: Ben görebiliyorum ikinci çizgiyi ne kadar geçti adetiniz bir kan testi verin var gibi Genişletmek için tıkla ... Evet evet şimdi daha net oldu zaten adetime iki gün var Kasım’ın 1’inde olmam lazım normalde bir tane daha yaptım o da silik çıktı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Ekim 2024 Rukiye27' Alıntı: Görünüyor sanki cnm kan ver Genişletmek için tıkla ... Cumartesi günü adet olmam lazım cumartesi pazar araya girdiği için pazartesiyi bekleyeceğim
S Sedasrgl Kayıtlı Üye Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 3 30 Ekim 2024 #6 Mrvnur90' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 5369 Genişletmek için tıkla ... Evet ikinci çizgi var bende adetime 3 gün kala yaptm aynı böyleydi şimdi 11 haftalık olduk
Mrvnur90' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 5369 Genişletmek için tıkla ... Evet ikinci çizgi var bende adetime 3 gün kala yaptm aynı böyleydi şimdi 11 haftalık olduk
M Mrvnur90 Kayıtlı Üye Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 5 30 Ekim 2024 #7 Sedasrgl' Alıntı: Evet ikinci çizgi var bende adetime 3 gün kala yaptm aynı böyleydi şimdi 11 haftalık olduk Genişletmek için tıkla ... Maşallah canım ya kaç haftalıktı peki öğrendiğinde
Sedasrgl' Alıntı: Evet ikinci çizgi var bende adetime 3 gün kala yaptm aynı böyleydi şimdi 11 haftalık olduk Genişletmek için tıkla ... Maşallah canım ya kaç haftalıktı peki öğrendiğinde
Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 Kayıtlı Üye Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 1,497 31 Ekim 2024 #8 Mrvnur90' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 5369 Genişletmek için tıkla ... Canım silik çizgi var adetin gecikince kan ver Allah gönlüne göre versin
Mrvnur90' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 5369 Genişletmek için tıkla ... Canım silik çizgi var adetin gecikince kan ver Allah gönlüne göre versin
M Mrvnur90 Kayıtlı Üye Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 5 31 Ekim 2024 #9 Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿' Alıntı: Canım silik çizgi var adetin gecikince kan ver Allah gönlüne göre versin Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun
Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿' Alıntı: Canım silik çizgi var adetin gecikince kan ver Allah gönlüne göre versin Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun
H H.abbaszade Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 103 31 Ekim 2024 #10 Salam he gorsenir ikinci cizki azda olsa yeqin yenidi