Sorum var Hamileyim

• Konbuyu başlatan Asena demir
  • Toplam 26 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asena demir tarafından oluşturulan Hamileyim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,282 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamileyim
Konbuyu başlatan Asena demir
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nuriş

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar gebeyim eşim beni uzuyor ektim kaynanam yüzünden hep çok yoruldum bıktım bezdim artık 😰😰😰😰😭😭😭
O dert heryerde var bitanem 😓üzülme bebeğini ve sağlığını düşün tamammı aşkım 😘

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-10-21
Gebeliğinizin 9. Haftasındasınız.
Gözler, kulak kıvrımları, burun ve burun delikleri belirgin hale gelir. hızlı kilo alımı devam eder. artık daha
çok insana benzer. kalbin 4 odacığa bölünmesi tamamlanır. bebeğimiz üzüm tanesi kadar olur. görüntünüz hala gebe
gibi değildir ama siz bütün değişikliklerin farkındasınızdır.
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Arkadaşlar gebeyim eşim beni uzuyor ektim kaynanam yüzünden hep çok yoruldum bıktım bezdim artık 😰😰😰😰😭😭😭
Canım benim canını sıkan ne eşin seni neden üzüyor kayınvaliden olacak şahıs seni yoracak ne yapıyor
Canını sıkma canım bebeğini düşün çünkü çok etkileniyor onlarda gerçekten

A

Asena demir

Guest
Canım benim canını sıkan ne eşin seni neden üzüyor kayınvaliden olacak şahıs seni yoracak ne yapıyor
Canını sıkma canım bebeğini düşün çünkü çok etkileniyor onlarda gerçekten
Eltimle ikisi bir oluyorlar adımı dolduruyorlar ben onlara naptın kuzum takilmiyacak gibi değiller ıkiside kabus gibiler eşimde bana bağırıyor saygısız diyor onlara cevap verme diyor neler diyorlar bana 4 senedir evliyim artik yoruldum dayanım dedim evliliğim bitmesin diye sustum

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Eltimle ikisi bir oluyorlar adımı dolduruyorlar ben onlara naptın kuzum takilmiyacak gibi değiller ıkiside kabus gibiler eşimde bana bağırıyor saygısız diyor onlara cevap verme diyor neler diyorlar bana 4 senedir evliyim artik yoruldum dayanım dedim evliliğim bitmesin diye sustum
Elti denen sinsi ilana bak hele😏

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Hay Allah'ım ya benim asıl sinir olduğum kişi eşin tüm suç eşinde eğer o izin vermez ise kayınvaliden de eltinde.hickimse de sana haksiz yere laf edemez

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar