Sorum var Hamileyken eşinden ayrılan

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Umayşule tarafından oluşturulan Hamileyken eşinden ayrılan başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 760 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamileyken eşinden ayrılan
Konbuyu başlatan Umayşule
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zehracım

Umayşule

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar, tek başına çocuğunu doğuracak birileri var mı hamileyken eşinden ayrılan ? Süreci nasıl yönetiyorsunuz

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Merhabalar, tek başına çocuğunu doğuracak birileri var mı hamileyken eşinden ayrılan ? Süreci nasıl yönetiyorsunuz
Allah yardımcın olsun cnm hamilelikte çok zor bir dönem olacak benim halam 4 aylık hamileydi eşiyle boşanmaya karar verdiler eşi doğuma kadar tek bir masrafına karışmadı tek bir şey almadı bebeğe ondan sonra halam doğum yaptı boşandılar adam çocuğunu bile istemedi mahkemede söyledi ne eşimi nede çocuğumu istemiyorum diye şimdi kız büyümüş nerdeyse bir yaşında halam çok çekti insanlık hali utanıyordu bir şeyler istemeye ha çalışıyordu hemde bebeğine bakıyordu şimdi evlenmiş çok şükür mutlu huzurlu bir yuvası var rabbim yardımcın olsun eyerki boşanacaksanda herşeyi düşün sonra boşan sonuçta çocuk senin tek deyil herşeyi sen yüklenme

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Bence çok da büyütülecek bir şey değil eğer ilgisizse zaten boşanmamış olsan bile bir işe yaramıyor bazıları, benimki mesela izni olmasına rağmen 2. gün hemen işe dönmüştü.Ben 1,5 yaşındayken kızım ayrıldım o adamdan ama zaten yardım etmediğinden sürekli işte olduğundan hep annemlerleydim

Umayşule

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardımcın olsun cnm hamilelikte çok zor bir dönem olacak benim halam 4 aylık hamileydi eşiyle boşanmaya karar verdiler eşi doğuma kadar tek bir masrafına karışmadı tek bir şey almadı bebeğe ondan sonra halam doğum yaptı boşandılar adam çocuğunu bile istemedi mahkemede söyledi ne eşimi nede çocuğumu istemiyorum diye şimdi kız büyümüş nerdeyse bir yaşında halam çok çekti insanlık hali utanıyordu bir şeyler istemeye ha çalışıyordu hemde bebeğine bakıyordu şimdi evlenmiş çok şükür mutlu huzurlu bir yuvası var rabbim yardımcın olsun eyerki boşanacaksanda herşeyi düşün sonra boşan sonuçta çocuk senin tek deyil herşeyi sen yüklenme
Yoğun mide bulantılarımın olduğu zamanlarda tartışmıştık, annemlerde yatmam gerekti bir dönem dğşük tehlikesi de vardı bana bakacak kimsede yoktu. O dönem kendi annesi yüzünden bu hale geldik benim 4 aylık karnımdaki bebek zaten hiç gelip görmedi hastaneye benle. Bizim en büyük sorunumuz ailesi kendisinin dört çocuğu var bir tanesi küçüktü ona ben bakmıştım hatta bana anne diyor benim çocuğum olmasını istemedikleri için beni de istemediler eşimde ailesi ne dese onu yapıyor oysa onun dört çocuğuna ben bakıyordum

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Yoğun mide bulantılarımın olduğu zamanlarda tartışmıştık, annemlerde yatmam gerekti bir dönem dğşük tehlikesi de vardı bana bakacak kimsede yoktu. O dönem kendi annesi yüzünden bu hale geldik benim 4 aylık karnımdaki bebek zaten hiç gelip görmedi hastaneye benle. Bizim en büyük sorunumuz ailesi kendisinin dört çocuğu var bir tanesi küçüktü ona ben bakmıştım hatta bana anne diyor benim çocuğum olmasını istemedikleri için beni de istemediler eşimde ailesi ne dese onu yapıyor oysa onun dört çocuğuna ben bakıyordum
Anladım cnm işte böyle insanlarla geçinmek çok zor ayrıcada Allah razı olsun 4 çocuğa sen bakmışsın ilahki Allah karşılıksız bırakmaz bu iyiliğini demek adam sorunlu biri öyle olmasa dört çocuklu bir adam Allah bilir ilk eşiyle ne sorunları vardı da ayrılmışlar

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim yardımcın olsun canım eşinle arandaki sorunu bilemem ama Rabbim sana kıymetini bilen hayırlı ahlaklı merhametli eli ayağı düzgün bir evlat nasip etsin sanada güç kuvvet versin bundan sonraki yaşamın çok güzel olur inşallah ❤

Zehracım

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba ben 1 buçuk hamileyken anneme geldim süreci tek başıma geçirdim ailem destek oldu sağ olsunlar şimdi 1 hafta kaldı doğumuma çok huzurluydum süreç boyunca çok şükür eşim ve ailesi ile geçirmek beni daha çok yıpratırdı

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar