Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
36+4 günlük hamileyim ve geceleri sabahlara kadar süren bi ağrım var midemde soda süt hiç bir işe yaramıyo ve malum uyutmuyo bilgisi olanlardan fikir alabilirmiyim
36+4 günlük hamileyim ve geceleri sabahlara kadar süren bi ağrım var midemde soda süt hiç bir işe yaramıyo ve malum uyutmuyo bilgisi olanlardan fikir alabilirmiyim
Canım son haftalar artıyor iyice onlar. Mide yanması için şurup veriyor Dr kullanmıyor musun? Gerçi son zaman bana onunda hiç faydası olmuyordu. Soğuk süt dene beni bir tek o rahatlatıyordu. Yalancı sancılar da artar gittikçe artık az kalmış canım az daha sabret artık
Canım son haftalar artıyor iyice onlar. Mide yanması için şurup veriyor Dr kullanmıyor musun? Gerçi son zaman bana onunda hiç faydası olmuyordu. Soğuk süt dene beni bir tek o rahatlatıyordu. Yalancı sancılar da artar gittikçe artık az kalmış canım az daha sabret artık
Benim de aynıydı şurup verdi oda işe yaramadı 1 hafta su tükettim yudum yudum yemek yiyemiyordum kusuyordum bide benim ikiz bebeklerim mide ilacı verdi çok şükür iyiyim.ağlıyordum beslenemediğim için bebekler aç kaldı diye kabus gibiydi
Kanda enfeksiyon ve trombosit kanda sıkıntı çıktı apar topar takip eden doktora git dediler yatış verdiler 2 saat sonra kendi doktoruna git dediler anladım tam olarak