Hanimlar bakarmisiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde 2 çocuk Annesi tarafından oluşturulan Hanimlar bakarmisiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 817 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Hanimlar bakarmisiniz
Konbuyu başlatan 2 çocuk Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

2 çocuk Annesi

Kayıtlı Üye
rank
26+1 haftlk hamileyim ,bulanti icin ilac kullaniyom ama agir bi ilacti kac gundur o ilaci biraktim prillama gectim ama kac gundur cok halsizim nefesm daraliyo kalbim carpiyo ,Affedersiniz organim ve kasiklarim cok agriyo sanki dovmusler beni ,ve surekli acikiyom hemen titremeye basliyom yemk yefigim halde titremem zor duruyor ,iki gundur yiyip icip yatiyom evi bile zor trmizliyom dinlene dinlene supuruyom evi ,aca kan degerlerim mi dusuk vede kac gundur cikolata tatli turu seyleri yemiyom bitmis ,tatli bisiler yapip yicek halimde yok ,iki gune saglik ocagina gidicem orda kan drgerlerine bakiyilar miydi normalmi bu durumlar ,daha once bole olmamistim ilaci degistirdim ondanmi oldu acaba

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
26+1 haftlk hamileyim ,bulanti icin ilac kullaniyom ama agir bi ilacti kac gundur o ilaci biraktim prillama gectim ama kac gundur cok halsizim nefesm daraliyo kalbim carpiyo ,Affedersiniz organim ve kasiklarim cok agriyo sanki dovmusler beni ,ve surekli acikiyom hemen titremeye basliyom yemk yefigim halde titremem zor duruyor ,iki gundur yiyip icip yatiyom evi bile zor trmizliyom dinlene dinlene supuruyom evi ,aca kan degerlerim mi dusuk vede kac gundur cikolata tatli turu seyleri yemiyom bitmis ,tatli bisiler yapip yicek halimde yok ,iki gune saglik ocagina gidicem orda kan drgerlerine bakiyilar miydi normalmi bu durumlar ,daha once bole olmamistim ilaci degistirdim ondanmi oldu acaba
Belki de yan etkileri vardır canim içme istersen doktorunla görüş rahatsızlık larini anlat bulantı için çubuk kraker beyaz leblebi yiyebilirsin

2 çocuk Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Belki de yan etkileri vardır canim içme istersen doktorunla görüş rahatsızlık larini anlat bulantı için çubuk kraker beyaz leblebi yiyebilirsin
İlactan oldugnu dusunmedim hic canim olabilirde carsamba gunu saglik ocagina gidicem bakalim insallah bi kontrolede gidersem icim rahat eder insallah bebekte sikinti yoktur

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun cnm kan değerin duusk olabilir cnm demir ilacı kullaniyor musun

Tüm sayfalar yüklendi.