Hanımlar kuruma çizgisi mi yoksa gebelik mi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Nurrr123123 tarafından oluşturulan Hanımlar kuruma çizgisi mi yoksa gebelik mi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 473 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Hanımlar kuruma çizgisi mi yoksa gebelik mi
Konbuyu başlatan Nurrr123123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Susamcık

Nurrr123123

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar ben sabah ilk idrarla test yaptım dupatson kullanıyorum 4.ayım ilacı bırakalı 3 gün oldu test yapmak istedim ilk yaptığımda cizgi göremedim sonra testi bırakıp geri uyudum uyandığımda test bu şekildeydi az çnce baktığımda o ikinci cizginin belirginliği gitmiş gibi cok cok hafif gözüküyordu resimde gözükmüyordu bile kuruma çizgisi iste böyle sonradan yok olması normal mi yoksa gebelik olabilir mi

Ekli dosyalar

• 9CF2B274-F185-42BD-A7E6-4FB03DCA5B47.jpeg
    9CF2B274-F185-42BD-A7E6-4FB03DCA5B47.jpeg
    1.4 MB · Görüntüleme: 126

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar ben sabah ilk idrarla test yaptım dupatson kullanıyorum 4.ayım ilacı bırakalı 3 gün oldu test yapmak istedim ilk yaptığımda cizgi göremedim sonra testi bırakıp geri uyudum uyandığımda test bu şekildeydi az çnce baktığımda o ikinci cizginin belirginliği gitmiş gibi cok cok hafif gözüküyordu resimde gözükmüyordu bile kuruma çizgisi iste böyle sonradan yok olması normal mi yoksa gebelik olabilir mi
Cnm dakikasını geçtiği için geçersiz sayılır eğer istersen tekrar yap yada kan ver

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar