Hanımlar yorumlarımısınız acaba

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kelebek07 tarafından oluşturulan Hanımlar yorumlarımısınız acaba başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 864 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hanımlar yorumlarımısınız acaba
Konbuyu başlatan Kelebek07
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kelebek07

Kelebek07

Kayıtlı Üye
rank
Her kese ALLAHIN Selamı olsun kızlar nasılsınız iyimisinizdir iyisiniz umarım.

Sizlere sorum olucaktı ben evləndiyim ilk ay hamile kaldım malesef 7 haftalık düşük oldu nedeni çok fazla stres ve korkuydu şahsi durumla alakalı ondan sonra doktora gitdim doktor öylesine ilaç yazdı kullandım ama bi faydası olmadı 1 yıl oldu evlendiyimiz artık baktık olmuyor başka doktora gitdim hormon testi yaptırdım ve bir hormonum yüksek çıktı o yüzden hamile kalamıyordum doktorum öyle söyledi bende araştırdım tabi tedavi gördüm 1 ay çok şükür geçdi şimdi hamile kalma bilmek için ilaç kullanıyorum son adet tarihim 24 ağustos ve adetim bitiyinden beri bu güne kadar ilişkide olduk sadece 2 ve ya 3 defa olmadık adetime şu anda daha var ama ara ara karnım ağrıyor kusura bal ayın vakyinizi çaldım uzun oldu :) sizlere sorum şu acaba hala ilişkide olmalımıyız bu vakte kadar tutmuşmudur acaba şimdeden yorumlar için teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun❤️

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Her kese ALLAHIN Selamı olsun kızlar nasılsınız iyimisinizdir iyisiniz umarım.

Sizlere sorum olucaktı ben evləndiyim ilk ay hamile kaldım malesef 7 haftalık düşük oldu nedeni çok fazla stres ve korkuydu şahsi durumla alakalı ondan sonra doktora gitdim doktor öylesine ilaç yazdı kullandım ama bi faydası olmadı 1 yıl oldu evlendiyimiz artık baktık olmuyor başka doktora gitdim hormon testi yaptırdım ve bir hormonum yüksek çıktı o yüzden hamile kalamıyordum doktorum öyle söyledi bende araştırdım tabi tedavi gördüm 1 ay çok şükür geçdi şimdi hamile kalma bilmek için ilaç kullanıyorum son adet tarihim 24 ağustos ve adetim bitiyinden beri bu güne kadar ilişkide olduk sadece 2 ve ya 3 defa olmadık adetime şu anda daha var ama ara ara karnım ağrıyor kusura bal ayın vakyinizi çaldım uzun oldu :) sizlere sorum şu acaba hala ilişkide olmalımıyız bu vakte kadar tutmuşmudur acaba şimdeden yorumlar için teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun❤️
Cnm hangi hormonun yüksek çıktı

Kelebek07

Kayıtlı Üye
rank
Aynı sorun bende vardı şu an 29 haftalık hamileyim dostinex kullandım aynı ay hamile kaldım bak günün geçerse mutlaka test yap bide ilacı kullandıktan belli bi süre hormon değeri yine çıkıyor o yüzden iyi degerlendir
MAŞALLAH ne güzel sağ salim alın kucağınıza alın canım ben başka bir ilaç kullandım adetim biter bitmez deyerlendirdik bu ay hamile kalmazsam doktor gel yumurtalarının çatlaması işin ilaç yazıcam İnşAllah hamile kalırım gerek kalmaz🤲

Masalll

Kayıtlı Üye
rank
Aynı sorun bendede vardı canım 87 falandı dostınex kullandım 40 lara düştü ve hamile kalmak istediğim ay vitamin ilaçları kullandım ve hamile kaldım şuan 30 haftalık hamileyim adet gününe kadar bi dolu bi boş devam et hormonların bozuk ne zaman çatlama olur belli değil kendimden biliyorum

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
MAŞALLAH ne güzel sağ salim alın kucağınıza alın canım ben başka bir ilaç kullandım adetim biter bitmez deyerlendirdik bu ay hamile kalmazsam doktor gel yumurtalarının çatlaması işin ilaç yazıcam İnşAllah hamile kalırım gerek kalmaz🤲
İnşAllah 🙏 sıkıntı stresden de uzak dur o hormonu en çok sıkıntı stres etkiliyor

Kelebek07

Kayıtlı Üye
rank
Aynı sorun bendede vardı canım 87 falandı dostınex kullandım 40 lara düştü ve hamile kalmak istediğim ay vitamin ilaçları kullandım ve hamile kaldım şuan 30 haftalık hamileyim adet gününe kadar bi dolu bi boş devam et hormonların bozuk ne zaman çatlama olur belli değil kendimden biliyorum
Normali 26 arası ve aşağısı olmalıydı bende 38 di ilaç kulandım şükür keçen ay düştü şimdi vitamin ilaçları kullanıyorum bende hamilelik belirtileri varmıydı peki sende bende hiç bir belirti yok İnşAllah sağ salim alırsın kucağına canım adetim bitiyi günden deniyoruz adetime şu anda 9 gün var hala denemelimiyiz ki
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnşAllah 🙏 sıkıntı stresden de uzak dur o hormonu en çok sıkıntı stres etkiliyor
Bilgin için teşekkür ederim artık elimden geldiyince uzak durucam🥰

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar