Sorum var Haraketlilik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Atilla's mom 😍 tarafından oluşturulan Haraketlilik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 348 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Haraketlilik
Konbuyu başlatan Atilla's mom 😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Atilla's mom 😍

Atilla's mom 😍

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba anneler, bi şey sorucaktım. Ben 12 haftalıkken usm gitdiğimde bebek çok hareketliydi, bu gün 16 haftalığında gitdim kalbini duyana kadar korkmaya başlamıştım. Sadece ayaklarını haraket etdiriyordu, az hareletliydi. Bu bebekten bebeğe deyişiyor mu? Bir de kordonun aşağıda olup da yukarı çıkan oldu mu aranızda? Teşekkür ederim önceden cevaplar için.🌹

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Merhaba anneler, bi şey sorucaktım. Ben 12 haftalıkken usm gitdiğimde bebek çok hareketliydi, bu gün 16 haftalığında gitdim kalbini duyana kadar korkmaya başlamıştım. Sadece ayaklarını haraket etdiriyordu, az hareletliydi. Bu bebekten bebeğe deyişiyor mu? Bir de kordonun aşağıda olup da yukarı çıkan oldu mu aranızda? Teşekkür ederim önceden cevaplar için.🌹
Merhaba kuzum gayey normal endişe etme

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Çok normal canım endişe etme 25. Haftadan sonra daha haraketli olur minik.

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
He bebek bir değil usg de hemen hareket edecek diye birşey de yok canım. Kordonun aşağıda olması yani plesantanın aşağı da olmasını mı kast ediyorsun canım öyle ise 20m Haftadan sonra yer değiştirebilir

Atilla's mom 😍

Kayıtlı Üye
rank
He bebek bir değil usg de hemen hareket edecek diye birşey de yok canım. Kordonun aşağıda olması yani plesantanın aşağı da olmasını mı kast ediyorsun canım öyle ise 20m Haftadan sonra yer değiştirebilir
Anladım canım. Evet plasenta. 1 ay önce de değişer dediler ama yine yukarı çıkmıyor bir az daha bekleyeyim o zaman. 🥰🌹

Tüm sayfalar yüklendi.