Hareket

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Pınar.28 tarafından oluşturulan Hareket başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,295 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hareket
Konbuyu başlatan Pınar.28
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Şeydoşş

Pınar.28

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 30+5 günlük hamileyim sizde hareketler nasıl ben fazla hissedemyrm ayakta çok kaldığım için ola bilir mi birde bel ağrım boşluklarım ağrıyor normelmi

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 30+5 günlük hamileyim sizde hareketler nasıl ben fazla hissedemyrm ayakta çok kaldığım için ola bilir mi birde bel ağrım boşluklarım ağrıyor normelmi
Ben 30hafta oldum bazen cok bazen az hissediyorum ayakta kalınca yürüdüğüm zaman bebege besik gibi sallandığı için uyku yapıyor muş ayaklarım altına yastık köy dinlen ozaman hareketlerini fark edersin yoğrulursan oda yorulur uyuyormuş

Pınar.28

Kayıtlı Üye
rank
Ben 30hafta oldum bazen cok bazen az hissediyorum ayakta kalınca yürüdüğüm zaman bebege besik gibi sallandığı için uyku yapıyor muş ayaklarım altına yastık köy dinlen ozaman hareketlerini fark edersin yoğrulursan oda yorulur uyuyormuş
Teşekkür ederm cnm benm beni rahatlattı biraz

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
30 haftalıkken bazen oluyordu bazen olmuyordu ayakta çok kaldığım zaman fazla hissetmiyordum ama çok daha güçlü vuruşlar yapıyor diyordum 33+2 oldum şimdi öldürüyor acıdan yanlarım göbeğim aşağı vurduğu zaman kasıklarım çok kötü esnemesi hele bitiyor yırtılacak gibi gittikçede daha güçlü oluyor

E

Enel

Guest
30 haftalıkken bazen oluyordu bazen olmuyordu ayakta çok kaldığım zaman fazla hissetmiyordum ama çok daha güçlü vuruşlar yapıyor diyordum 33+2 oldum şimdi öldürüyor acıdan yanlarım göbeğim aşağı vurduğu zaman kasıklarım çok kötü esnemesi hele bitiyor yırtılacak gibi gittikçede daha güçlü oluyor
Esneme sini nasıl anlıyorsunuz . Ben mi anlamıyorum acabaa

Tüm sayfalar yüklendi.