Hastalık “dua bölümü”

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dua Bölümü kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan Hastalık “dua bölümü” başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 592 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dua Bölümü
Konu Başlığı Hastalık “dua bölümü”
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
İyi günler kızlar , arkadaşım oğlu adı Ahmet 1 haftadan beri geçmeyen ateşi var , antibiyotik kullanmış ama yok ateşi düşmüyor doktorlar bakmışlar ama ne olduğunu anlamamışlar . Şuan hastaneye yatırıldı sizden rica . Yasin okuyabilen bana yazabilir mi yada herhangi bir süre en azından okudum yazarsanız en son dualatacağız . Şimdi den hepinizden Allah razı olsun .

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
İyi günler kızlar , arkadaşım oğlu adı Ahmet 1 haftadan beri geçmeyen ateşi var , antibiyotik kullanmış ama yok ateşi düşmüyor doktorlar bakmışlar ama ne olduğunu anlamamışlar . Şuan hastaneye yatırıldı sizden rica . Yasin okuyabilen bana yazabilir mi yada herhangi bir süre en azından okudum yazarsanız en son dualatacağız . Şimdi den hepinizden Allah razı olsun .
Ben okurum canim Allah şifa versin

Buss

Kayıtlı Üye
rank
Bende okurum inşallah şifa bulur bizlere de dua edin lütfen detaylı ultorsunumuz var beklediğimiz bir sonuç var temiz çıkar inşallah

Zeynep'in annesii

Kayıtlı Üye
rank
Bende bir tane Yasin suresi okurum

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar