Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Özel etik life cihan hoca çok memnun kaldım 17 haftalık oldu daha yeni buldum bende istanbulda doktor bulmak çok zor bide buranın yabancısı olunca daha bir zor oluyor şükür biz bulduk ücretlerinde çok uygun digerlerine göre inşallah sende bulursun içine sinen Bi doktor
Özel etik life cihan hoca çok memnun kaldım 17 haftalık oldu daha yeni buldum bende istanbulda doktor bulmak çok zor bide buranın yabancısı olunca daha bir zor oluyor şükür biz bulduk ücretlerinde çok uygun digerlerine göre inşallah sende bulursun içine sinen Bi doktor
evet gerçekten doktor bulmak çok zor. ben almanyadan gelin geldim. almanyada ki hastaneler gerçekten burdan iyiymiş. devlette tedavi olmak isteseydim bile, randevu bulmak imkansız. iyi bi özel hastane bulmakta ölüm. artık tüm hastaneler paracı olmuş. şuana kadar bezmialeme gidiyordum ama değiştircem hastaneyi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
evet gerçekten doktor bulmak çok zor. ben almanyadan gelin geldim. almanyada ki hastaneler gerçekten burdan iyiymiş. devlette tedavi olmak isteseydim bile, randevu bulmak imkansız. iyi bi özel hastane bulmakta ölüm. artık tüm hastaneler paracı olmuş. şuana kadar bezmialeme gidiyordum ama değiştircem hastaneyi
özel de tehlikeli artık, devletde. devlet çok ilgisiz, özel hastanelerde para tuzağı. sırf devletten para almak için erken doğum yaptıran hastaneler var. bebek küveze girdiğin de özel hastaneler para alıyorlar
Avcılar özel anadolu hastanesi Özcan beyi öneririm 135 ₺ muayene ucreti var Ayrıca @Nur123 ün dedigi gibi nalan hocada çok iyi ki kendisi annemin doktoru olur sadece muayene ücreti biraz pahalı
Avcılar özel anadolu hastanesi Özcan beyi öneririm 135 ₺ muayene ucreti var Ayrıca @Nur123 ün dedigi gibi nalan hocada çok iyi ki kendisi annemin doktoru olur sadece muayene ücreti biraz pahalı
Avcılar hospital Dilek Pınar Özer öneririm gebeliğim boyunca bu doktora gittim ve çok memnunum. Tabi orada Nil hanım daha iyi doktor ama o kadar çok gebesi var ki gittiğime pişman olmuştum. Önermiyorum yani giderseniz o doktordan bahsederebilir diye söylemek istedim sizede Tabi tercih size kalmış. 36 haftayım benim de az kaldı doğumuma