hastane arıyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde rumeysa09 tarafından oluşturulan hastane arıyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,440 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı hastane arıyorum
Konbuyu başlatan rumeysa09
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Balığın annesi

Pamıgın annesi

Kayıtlı Üye
rank
hala hastane arıyorum. istanbul Avrupa tarafında..
lütfen fikirlerinizi verin..
Özel etik life cihan hoca çok memnun kaldım 17 haftalık oldu daha yeni buldum bende istanbulda doktor bulmak çok zor bide buranın yabancısı olunca daha bir zor oluyor şükür biz bulduk ücretlerinde çok uygun digerlerine göre inşallah sende bulursun içine sinen Bi doktor

rumeysa09

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba devlet mi özel hastane mi . Özel ise ben Silivri özel anadolu Hastanesi'ne gidiyorum hastaneden de doktordan da çok memnunum
devlete çok güvenmiyorum. o yüzden özele gitmek istiyorum. burdada doktor bulmk cok zor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Özel etik life cihan hoca çok memnun kaldım 17 haftalık oldu daha yeni buldum bende istanbulda doktor bulmak çok zor bide buranın yabancısı olunca daha bir zor oluyor şükür biz bulduk ücretlerinde çok uygun digerlerine göre inşallah sende bulursun içine sinen Bi doktor
evet gerçekten doktor bulmak çok zor. ben almanyadan gelin geldim. almanyada ki hastaneler gerçekten burdan iyiymiş. devlette tedavi olmak isteseydim bile, randevu bulmak imkansız. iyi bi özel hastane bulmakta ölüm. artık tüm hastaneler paracı olmuş. şuana kadar bezmialeme gidiyordum ama değiştircem hastaneyi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

evet gerçekten doktor bulmak çok zor. ben almanyadan gelin geldim. almanyada ki hastaneler gerçekten burdan iyiymiş. devlette tedavi olmak isteseydim bile, randevu bulmak imkansız. iyi bi özel hastane bulmakta ölüm. artık tüm hastaneler paracı olmuş. şuana kadar bezmialeme gidiyordum ama değiştircem hastaneyi
Bende bursadayım özele karar vermiştim ama hala kararsızım 😅
özel de tehlikeli artık, devletde. devlet çok ilgisiz, özel hastanelerde para tuzağı. sırf devletten para almak için erken doğum yaptıran hastaneler var. bebek küveze girdiğin de özel hastaneler para alıyorlar

Busra058

Kayıtlı Üye
rank
Avcılar özel anadolu hastanesi Özcan beyi öneririm 135 ₺ muayene ucreti var 😇 Ayrıca @Nur123 ün dedigi gibi nalan hocada çok iyi ki kendisi annemin doktoru olur 😂 sadece muayene ücreti biraz pahalı

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
hala hastane arıyorum. istanbul Avrupa tarafında..
lütfen fikirlerinizi verin..
Avcılar hospital Dilek Pınar Özer öneririm gebeliğim boyunca bu doktora gittim ve çok memnunum. Tabi orada Nil hanım daha iyi doktor ama o kadar çok gebesi var ki gittiğime pişman olmuştum. Önermiyorum yani giderseniz o doktordan bahsederebilir diye söylemek istedim sizede 🤭☺️ Tabi tercih size kalmış. 36 haftayım benim de az kaldı doğumuma 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.