Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Hastanenin dosyama ekletmek istediği şeye bir bakın acil başına gelen varmı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Nevinnn" data-source="post: 181809" data-attributes="member: 4292"><p>K</p><p>Kusum bende çok tedirgin oldum devlete gidiyorum detaylı vs de yaptım orda olan biseyi mi dosyama koymadılar tedirgin tedirgin o onu aradı o onu kağıda kadar aldılar ama ben resmini vs çektim ama çok supheliydi tavirlari doktor benimle uzun uzun konuşup ikna etmeye çalıştı çünkü kabul etmedim o yazının dosyama eklenmesini ama onlar kendileri yazacağını söyledi çok manasız geldi başka hastaneye gitsem dahi tahlillerin dosyam burda daha karışık olmasından korkuyorum ve bebek önde ilerliyordu şuan gerilemiş</p><p>[automerge]1644336113[/automerge]</p><p></p><p>A bak o hiç aklıma gelmedi öyle yapicam</p><p>[automerge]1644336213[/automerge]</p><p></p><p>A bak o hiç aklıma gelmedi öyle yapicam </p><p>Evet canım bütün herşeyimi detayliya kadar herşeyi ve bana dediği sen herşeyi tam yapmışsın oradan yana sıkıntı yok bazen böyle bir testi yapıp bize bilgi verilmedi vs deniyor dedi ne alaka kafamda deli sorular</p><p>[automerge]1644336283[/automerge]</p><p></p><p>A bak o hiç aklıma gelmedi öyle yapicam </p><p>Evet canım bütün herşeyimi detayliya kadar herşeyi ve bana dediği sen herşeyi tam yapmışsın oradan yana sıkıntı yok bazen böyle bir testi yapıp bize bilgi verilmedi vs deniyor dedi ne alaka kafamda deli sorular </p><p>Ama böyle açıklama yapmıyor bana dediği okuma yazman varmı vs onu bu şekilde anlıyoruz mantıksız bir şey deseki ihmal var unutulmuş eklenmemiş anlarım ama ne alaka bu yani</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nevinnn, post: 181809, member: 4292"] K Kusum bende çok tedirgin oldum devlete gidiyorum detaylı vs de yaptım orda olan biseyi mi dosyama koymadılar tedirgin tedirgin o onu aradı o onu kağıda kadar aldılar ama ben resmini vs çektim ama çok supheliydi tavirlari doktor benimle uzun uzun konuşup ikna etmeye çalıştı çünkü kabul etmedim o yazının dosyama eklenmesini ama onlar kendileri yazacağını söyledi çok manasız geldi başka hastaneye gitsem dahi tahlillerin dosyam burda daha karışık olmasından korkuyorum ve bebek önde ilerliyordu şuan gerilemiş [automerge]1644336113[/automerge] A bak o hiç aklıma gelmedi öyle yapicam [automerge]1644336213[/automerge] A bak o hiç aklıma gelmedi öyle yapicam Evet canım bütün herşeyimi detayliya kadar herşeyi ve bana dediği sen herşeyi tam yapmışsın oradan yana sıkıntı yok bazen böyle bir testi yapıp bize bilgi verilmedi vs deniyor dedi ne alaka kafamda deli sorular [automerge]1644336283[/automerge] A bak o hiç aklıma gelmedi öyle yapicam Evet canım bütün herşeyimi detayliya kadar herşeyi ve bana dediği sen herşeyi tam yapmışsın oradan yana sıkıntı yok bazen böyle bir testi yapıp bize bilgi verilmedi vs deniyor dedi ne alaka kafamda deli sorular Ama böyle açıklama yapmıyor bana dediği okuma yazman varmı vs onu bu şekilde anlıyoruz mantıksız bir şey deseki ihmal var unutulmuş eklenmemiş anlarım ama ne alaka bu yani [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Hastanenin dosyama ekletmek istediği şeye bir bakın acil başına gelen varmı