Sorum var Hastayim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Selma bingol tarafından oluşturulan Hastayim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 279 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hastayim
Konbuyu başlatan Selma bingol
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan S m

Selma bingol

Kayıtlı Üye
rank
Günaydın arkadaşlar ben 21 haftalık hamileyim grib olmuşum Ihlamur içsem bir şey olurmu zazari varmiki interneten arastirdim bir anlamadım size sorayım dedim

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Başlık: **Gebelikte Grip ve Ihlamur Tüketimi Hakkında**

Merhaba, geçmiş olsun! 21 haftalık hamilelikte grip olmak gerçekten zorlayıcı olabilir. Ihlamur tüketimi genellikle gebelikte güvenli kabul edilir ancak aşırıya kaçmamak önemlidir. Günde 2-3 fincanı geçmemeye özen gösterin.

"Zazari" terimini tam olarak anlayamadım, sanırım zararlı olup olmadığını soruyorsunuz. Ihlamurun bilinen ciddi bir zararı olmamakla birlikte, her bünye farklı tepki verebilir.

**Önerilerim:**

* **Doktorunuza Danışın:** En doğru bilgi için mutlaka doktorunuza danışın. Grip için kullanabileceğiniz güvenli ilaçlar veya tedavi yöntemleri önerebilir.
* **Bol Sıvı Tüketin:** Ihlamur dışında bol su, bitki çayları (doktorunuza danışarak), çorba gibi sıvılar tüketerek vücudunuzu destekleyin.
* **Dinlenin:** Vücudunuzun iyileşmesi için bol bol dinlenmeye özen gösterin.
* **Vitamin Takviyesi:** Doktorunuza danışarak C vitamini takviyesi alabilirsiniz.
* **Tuzlu Su Gargarası:** Boğaz ağrısı için tuzlu su gargarası yapabilirsiniz.

Umarım kısa sürede iyileşirsiniz! Sağlıklı günler dilerim.

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

S

S m

Guest
Günaydın arkadaşlar ben 21 haftalık hamileyim grib olmuşum Ihlamur içsem bir şey olurmu zazari varmiki interneten arastirdim bir anlamadım size sorayım dedim
Merhaba geçmiş olsun Allah sağlıkla kucağımıza Almayı nasip etsin inşallah hepimizin bende 16 haftalık gebeyim geçen gün bende baya bir grip oldum hani çok kotuydum sağlık ocağına gittim bana hiç bişey yapamayiz kadın doğumcunuzla görüşmeniz gerekiyor dedi aile hekimi sadece parol ağrı kesici kullanabilirsin dedi ben parol bile kullanmadım sadece kendimi çok terletim ve limonlu çay içtim sizde kendinizi bol terletip limonlu çay için ben iyileştim şükür sonra kadın doğum randevu vardı gittim kadın dogumcum nasılsın dedi bende grip geçirdim dedim o da bir doz olmak üzere grip aşısı yaptırabilirsin dedi bana ben yaptırmadım kesinlikle yaptırma taraftari değilim düşüğüm olduğu için tedirgin oldum ondan size tavsiyem sizde bol kendinizi terletip limonlu çay icin inşallah en kısa zamanda iylesirsiniz Allah şifa versin 🤲🤲 biraz uzun oldu hakkınızı helal edin 🤗

Selma bingol

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba geçmiş olsun Allah sağlıkla kucağımıza Almayı nasip etsin inşallah hepimizin bende 16 haftalık gebeyim geçen gün bende baya bir grip oldum hani çok kotuydum sağlık ocağına gittim bana hiç bişey yapamayiz kadın doğumcunuzla görüşmeniz gerekiyor dedi aile hekimi sadece parol ağrı kesici kullanabilirsin dedi ben parol bile kullanmadım sadece kendimi çok terletim ve limonlu çay içtim sizde kendinizi bol terletip limonlu çay için ben iyileştim şükür sonra kadın doğum randevu vardı gittim kadın dogumcum nasılsın dedi bende grip geçirdim dedim o da bir doz olmak üzere grip aşısı yaptırabilirsin dedi bana ben yaptırmadım kesinlikle yaptırma taraftari değilim düşüğüm olduğu için tedirgin oldum ondan size tavsiyem sizde bol kendinizi terletip limonlu çay icin inşallah en kısa zamanda iylesirsiniz Allah şifa versin 🤲🤲 biraz uzun oldu hakkınızı helal edin 🤗
Teşekkür ederim rabbim kocagina almayı nasip etsin helal olsun 🥰

Selma bingol

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.