Geçmiş olsun cnmKizlar napim biran önce iyilesmek icin biran önce iyilesmek iyi olmak istiyom cocuklar icin
Boğaz ağrım var halsizlik ve kemiklerim agriyor sizliyor sanki🥹
Çok geçmiş olsun canım doktora görün mutlaka ilaçsız geçmiyor bu hastalık maalesefKizlar napim biran önce iyilesmek icin biran önce iyilesmek iyi olmak istiyom cocuklar icin
Sagol cnmGeçmiş olsun cnm
Aynen ya bi bakim belki giderim böyle devam ederseÇok geçmiş olsun canım doktora görün mutlaka ilaçsız geçmiyor bu hastalık maalesef
Aynen ya bi bakim belki giderim böyle devam ederseÇok geçmiş olsun canım doktora görün mutlaka ilaçsız geçmiyor bu hastalık maalesef
Tm cnm yapicam mutlaka yapicam bunlari sagolGeçmiş olsun canim ben sağlık ocağına gidip ilaç alıyorum ama kullanmıyorum önce evde ballı süt adaçayı c vitamini bunları tüketiyorum geçmezse ilaç kullanıyorum sende ballı sütü ve diğerlerini dene geçmezse ilaç içersin
Çok geçmiş olsun canım 3 virüsün birleşimi diye bişey çıkarttılar başımıza evde limonlu ballı sıcak su tüket hastaneye git serum falan taksınlar kıyamam yaa Allah şifa versin inşallahKizlar napim biran önce iyilesmek icin biran önce iyilesmek iyi olmak istiyom cocuklar icin
Aynen git canımSagol cnm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aynen ya bi bakim belki giderim böyle devam ederse
Aynen ya bi bakim belki giderim böyle devam ederse
Tm cnm yapicam mutlaka yapicam bunlari sagol
Ah ah özellikle hasta olunca hemen cocuklari düsünuyorum ayaga kalkmak istiyom hemen ama gecmezse doktora önce görüncem ev doktoru olmadi hastane sagol cnmÇok geçmiş olsun canım 3 virüsün birleşimi diye bişey çıkarttılar başımıza evde limonlu ballı sıcak su tüket hastaneye git serum falan taksınlar kıyamam yaa Allah şifa versin inşallah
Aynen git canım
Çok geçmiş olsun canım ıhlamur yap içine bal koy iç çok iyi geliyorKizlar napim biran önce iyilesmek icin biran önce iyilesmek iyi olmak istiyom cocuklar icin
Geçmezse diye bişey yok canım benim hemen git ki ilerlemeden baksınlar bi çaresine kıyamam yaaAh ah özellikle hasta olunca hemen cocuklari düsünuyorum ayaga kalkmak istiyom hemen ama gecmezse doktora önce görüncem ev doktoru olmadi hastane sagol cnm