Magnet hediyelik neler yaptınız ben kararsızım ve yaptırdı iseniz hangi siteden yaptırdınız
F Fatma :-) Kayıtlı Üye Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 18 14 Haziran 2021 #1 Magnet hediyelik neler yaptınız ben kararsızım ve yaptırdı iseniz hangi siteden yaptırdınız
Y Ysm Guest 14 Haziran 2021 #2 Fatma :-)' Alıntı: Magnet hediyelik neler yaptınız ben kararsızım ve yaptırdı iseniz hangi siteden yaptırdınız Genişletmek için tıkla ... Canım ben keçe ve silikon elyafla bebek diktim arkasına mıknatıs yapıştırdım dolap süsü oldu herkes çok beğenmişti 50 tane falan yaptım
Fatma :-)' Alıntı: Magnet hediyelik neler yaptınız ben kararsızım ve yaptırdı iseniz hangi siteden yaptırdınız Genişletmek için tıkla ... Canım ben keçe ve silikon elyafla bebek diktim arkasına mıknatıs yapıştırdım dolap süsü oldu herkes çok beğenmişti 50 tane falan yaptım
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,375 Konum Van 14 Haziran 2021 #3 Canm bnm kız olduğu için çok şık birsey yaptırdım ve isim yazdırdım Fatma :-)' Alıntı: Magnet hediyelik neler yaptınız ben kararsızım ve yaptırdı iseniz hangi siteden yaptırdınız Genişletmek için tıkla ...
Canm bnm kız olduğu için çok şık birsey yaptırdım ve isim yazdırdım Fatma :-)' Alıntı: Magnet hediyelik neler yaptınız ben kararsızım ve yaptırdı iseniz hangi siteden yaptırdınız Genişletmek için tıkla ...
A Alparslan💙 Kayıtlı Üye Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 1,551 Konum İzmit 15 Haziran 2021 #4 Ben mumluk yaptırdım ama pandemi sürecinde eve misafir kabul etmiyorum 3 aylık oldu 3 5 tane dışında hepsi duruyor
Ben mumluk yaptırdım ama pandemi sürecinde eve misafir kabul etmiyorum 3 aylık oldu 3 5 tane dışında hepsi duruyor
M Melek16. Guest 15 Haziran 2021 #5 Fatma :-)' Alıntı: Magnet hediyelik neler yaptınız ben kararsızım ve yaptırdı iseniz hangi siteden yaptırdınız Genişletmek için tıkla ... Kızımda magnetten şişe kapağı açacağı yaptırmıştım. Şimdi oğlum olacak onda da mini çalar saat aldım. Kenarına adını etiket olarak yapıştıracağım.
Fatma :-)' Alıntı: Magnet hediyelik neler yaptınız ben kararsızım ve yaptırdı iseniz hangi siteden yaptırdınız Genişletmek için tıkla ... Kızımda magnetten şişe kapağı açacağı yaptırmıştım. Şimdi oğlum olacak onda da mini çalar saat aldım. Kenarına adını etiket olarak yapıştıracağım.