Ocak ayında kocamın doğum günü nasıl yapıcağımı bilmiyom, ne hediye ala bilirim onuda bilmiyom. Bana yardım edərmisiniz
Kazak yada hırka yada mont alabilirsin mesela kış geldiOcak ayında kocamın doğum günü nasıl yapıcağımı bilmiyom, ne hediye ala bilirim onuda bilmiyom. Bana yardım edərmisiniz
Küçük bı pasta yanında güzel bı parfüm ve kazak alabilrisin meselaOcak ayında kocamın doğum günü nasıl yapıcağımı bilmiyom, ne hediye ala bilirim onuda bilmiyom. Bana yardım edərmisiniz
Kazak hırka mont giyimler parfümlüri çok kendisi alıyoKazak yada hırka yada mont alabilirsin mesela kış geldi
Bende bir köşede duriyim benimkininde 1 aralık ne yapabilirim bilmiyorumOcak ayında kocamın doğum günü nasıl yapıcağımı bilmiyom, ne hediye ala bilirim onuda bilmiyom. Bana yardım edərmisiniz
Bn kendim eşime pasta yapmıştım eşim noarmlde hazır pasta yemez ama bnm yaotigini çok beğenmişti seve Sevde hepsini yemişti ve yanjnada pantolon ve parfüm almıştım belki fikir olur cnmBende bir köşede duriyim benimkininde 1 aralık ne yapabilirim bilmiyorum
Teşekkür ederim canım fikir ićin evet bende pastayı kendim yapmayı düşünüyorum ama pantolon ve parfüm kendi çokça almış zaten ve daha öncede parfüm aldım hediye olarakBn kendim eşime pasta yapmıştım eşim noarmlde hazır pasta yemez ama bnm yaotigini çok beğenmişti seve Sevde hepsini yemişti ve yanjnada pantolon ve parfüm almıştım belki fikir olur cnm
Şahsen ben eşimin her iki doğum gününde de yanında değildimOcak ayında kocamın doğum günü nasıl yapıcağımı bilmiyom, ne hediye ala bilirim onuda bilmiyom. Bana yardım edərmisiniz
Kendi güzel resmijizi cerceveletip verebilirisn hem sonrdan evin güzel bı köşesine koyarsınTeşekkür ederim canım fikir ićin evet bende pastayı kendim yapmayı düşünüyorum ama pantolon ve parfüm kendi çokça almış zaten ve daha öncede parfüm aldım hediye olarak