Sağ salim kucağına alırsın inşaallah heyacanlanmaq çok normal bende 27 hafda hep doğumu duşunuyorum içim kıpır kıpır oluyo inşaallah hepimiz sağ salim kavuşuruz bebişlerimize36.hafta 3gundeyim uyuyamiyorum geceler heycandan sizde öylemi
Sağ salım gelsin bebegin normal hal heyecan yapmanilk çoçuğunmu? canım36.hafta 3gundeyim uyuyamiyorum geceler heycandan sizde öylemi
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah36.hafta 3gundeyim uyuyamiyorum geceler heycandan sizde öylemi
Sag saglim kucagina alirsin insallah canim36.hafta 3gundeyim uyuyamiyorum geceler heycandan sizde öylemi
Son haftalar heyecan korku duygu durum değişiklikleri fazlasıyla oluyor normal canım. Sağlıkla hayırlısıyla kavuşun inşallah36.hafta 3gundeyim uyuyamiyorum geceler heycandan sizde öylemi
Valla kuzum bu ucuncu benim hayirlisiyla ilki gibi heyecan var36.hafta 3gundeyim uyuyamiyorum geceler heycandan sizde öylemi
YaaValla kuzum bu ucuncu benim hayirlisiyla ilki gibi heyecan var
Amin İnşallahSon haftalar heyecan korku duygu durum değişiklikleri fazlasıyla oluyor normal canım. Sağlıkla hayırlısıyla kavuşun inşallah![]()
Amin İnşallahSon haftalar heyecan korku duygu durum değişiklikleri fazlasıyla oluyor normal canım. Sağlıkla hayırlısıyla kavuşun inşallah![]()
Amin canmSag saglim kucagina alirsin insallah canim
Amin canmSag saglim kucagina alirsin insallah canim
Evet ilk çocukSağ salım gelsin bebegin normal hal heyecan yapmanilk çoçuğunmu? canım
Amin İnşallahSağ salim kucağına alırsın inşaallah heyacanlanmaq çok normal bende 27 hafda hep doğumu duşunuyorum içim kıpır kıpır oluyo inşaallah hepimiz sağ salim kavuşuruz bebişlerimize![]()
Amin İnşallahSağ salim kucağına alırsın inşaallah heyacanlanmaq çok normal bende 27 hafda hep doğumu duşunuyorum içim kıpır kıpır oluyo inşaallah hepimiz sağ salim kavuşuruz bebişlerimize![]()
Ya çok iyi anlıyorum seni kuzum insan sona doğru yaklaşınca heyecan daha çok artıyor gerçekten rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah36.hafta 3gundeyim uyuyamiyorum geceler heycandan sizde öylemi
Yaa
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin İnşallah
Amin İnşallah
Amin canm
Amin İnşallah
Amin canm
Evet ilk çocuk
Amin İnşallah