Hiç iyi değilim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asra tarafından oluşturulan Hiç iyi değilim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,968 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hiç iyi değilim
Konbuyu başlatan Asra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️

Asra

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar altı senedir çocuk istiyorum iki boş gebelik oldu eşim varikosel ameliyatı oldu yemedigi bitki ot bal kalmadı Aynu şekilde bnmde en son bu ay sülük yaptrdim rahime ama oda olmadı artık hiç iyi değilim her hamilelik haberinde bir saat agliyoruk blyrm Rabbimden herşey ama dayanmydm iyice psikolojik olarak çöktüm bu aralar çok agliyrm sürekli nolcak bu halim

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar altı senedir çocuk istiyorum iki boş gebelik oldu eşim varikosel ameliyatı oldu yemedigi bitki ot bal kalmadı Aynu şekilde bnmde en son bu ay sülük yaptrdim rahime ama oda olmadı artık hiç iyi değilim her hamilelik haberinde bir saat agliyoruk blyrm Rabbimden herşey ama dayanmydm iyice psikolojik olarak çöktüm bu aralar çok agliyrm sürekli nolcak bu halim
Hakkınızda hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin inşallah bi bakarsın hiç beklemediğin anda olmuş 🙏🙏

Sizin için canı gönülden dua edeceğim 🤲🏼
Elbette ki mevla kalbinizdekini biliyordur ettiğiniz duaları kabul etmiştir ama duada zaman kavramı vardır. Mevla sizin için en hayırlı olan zamanda mucizenizi size bağışlayacaktır sadece biraz daha sabretmenizi bekliyordur. Hepimiz hayatımızın farklı dönemlerinde farklı şeylerle imtihan oluyoruz. Belki sizin imtihaninizda biraz daha sabretmektir Allah duada ısrar edenleri sever. Vazgeçenlerden umudunu yitirenlerden olmayın
Yâşam varsa umut var. 🤲🏻❤️

Tüm sayfalar yüklendi.