Hijyen

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Linanka tarafından oluşturulan Hijyen başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,024 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hijyen
Konbuyu başlatan Linanka
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Anne Adayı

Linanka

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar gunluk ped kullaniyor musunuz? Kullanmak mi daha iyi kullanmamak mi bakterilir icin?

Linanka

Kayıtlı Üye
rank
Ben yeni bir rejime gecmek istiyorumda, bakteriel enfeksiyon var hafif, oldum oladi pamuklu ped ve ic camasiri kullaniyorum, ama acaba predsizde mi denesem, ondan sordum arkadaslar. Ped kullanmazsaniz kac saatte bir camasir degistiriyorsunuz, hafif akintiniz da varsa mesela?

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar gunluk ped kullaniyor musunuz? Kullanmak mi daha iyi kullanmamak mi bakterilir icin?
Ben kullanıyorum molpetin kokusz pamuklu olanı sürekli kullanıyorum bi problmle karşılaşmadm. Kokulu olanlar wajinada yanma yapiyo. Günde 3 4 deqstriyrum iç çamaşır deqstrmektense bu daha iyi yoksa yetişmiyor iç çamaşırı 😊

Linanka

Kayıtlı Üye
rank
Sağlıklı degil kullanılması hele hamilelikte hiç hiç degil eğer akıntın çoksa ya çamaşırı sık değiştirin yada eczanede sargı bezleri var onlardan alıp kullanabilirsiniz
Yok cok bir akintim yok, ama yukarda ki arkadasinda dedigi gibi kokusuz pamuklu kullaniyordum hep. Sargi bezi dediginiz nedir acaba, ben Tr' de yasamiyorumda anlayamadim

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Sağlıklı degil kullanılması hele hamilelikte hiç hiç degil eğer akıntın çoksa ya çamaşırı sık değiştirin yada eczanede sargı bezleri var onlardan alıp kullanabilirsiniz
Ne qibi bi saqlik sorunu teşkil ediyorki acaba. İlk qebelqmdede kullandm bi problem yasamadm bundada kullaniyrum çok şükür ne enfeksiyon ne mantar olmadı. Başka ne qibi saqliksz yönü war merak ettim 🌸

Tüm sayfalar yüklendi.