Hurafeler soyle yap boyle olur

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘ tarafından oluşturulan Hurafeler soyle yap boyle olur başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 526 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hurafeler soyle yap boyle olur
Konbuyu başlatan ❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İki prenses annesiyim🥰🥰

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Aramızda ilk kez anne olacak adaylar var mesela şu söze inanmayın ilk gebeliğin di biri bana dedi ki sütyeni hemen takma sütun geri gider dedi takmadım göğsün büyük benim yaz sıcağında süt olan memenin ısısı ile ben bir pisik oldum öyle böyle degil ne ilaçlar kullandım bir türlü geçmedi en son bir cildiyeci allah çıkardı karşıma diyorum dr bir baktı kızım bu acıya nasıl dayanıyorsun dedi 10 maddelik özel bir karışım listesi yaptı eczane hazırladı o özel karışım şu ile iyileştim her denilen bazen yanlış olabiliyor canlar deneyim yaşayan anneler sizde de farklı yaşadığınız bilgi var mı belki banada lazım olur

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Aramızda ilk kez anne olacak adaylar var mesela şu söze inanmayın ilk gebeliğin di biri bana dedi ki sütyeni hemen takma sütun geri gider dedi takmadım göğsün büyük benim yaz sıcağında süt olan memenin ısısı ile ben bir pisik oldum öyle böyle degil ne ilaçlar kullandım bir türlü geçmedi en son bir cildiyeci allah çıkardı karşıma diyorum dr bir baktı kızım bu acıya nasıl dayanıyorsun dedi 10 maddelik özel bir karışım listesi yaptı eczane hazırladı o özel karışım şu ile iyileştim her denilen bazen yanlış olabiliyor canlar deneyim yaşayan anneler sizde de farklı yaşadığınız bilgi var mı belki banada lazım olur
Evet canım yazın sütyen takmamak gerçekten pişik yapıyor ama sıkı sütyende süt akışını yavaşlatıyor ben sütyen takmadığım zamanlar daha çabuk göğsüm doluyor.

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Benimde göğüslerim buyuk penye emzirme sütyeni kullandım ilk gebeligimde bundada kullanicam hem cok rahat hemde sıkmıyor ben memnun kalmistim 👍

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Evet canım yazın sütyen takmamak gerçekten pişik yapıyor ama sıkı sütyende süt akışını yavaşlatıyor ben sütyen takmadığım zamanlar daha çabuk

Evet canım yazın sütyen takmamak gerçekten pişik yapıyor ama sıkı sütyende süt akışını yavaşlatıyor ben sütyen takmadığım zamanlar daha çabuk göğsüm doluyor.
Keşke sık takma diğeydi hıc takma dedi bu durumdan çok çektim akıllandım diğerlerinde her zamanki kullandıklarını kullandım sorun yasamadim sık yada ferah olarak

Valla canım ben yazın sürekli emzirme atleti kullandım dediğin gibi bir ara benimde göğüs altlarında pişik olmaya başlamıştı ama çabuk geçti Allahtan ben daha normal sutyene geçemedim bile ara sıra dışarıya çıkarken şu emzirme sutyenlerinden kullaniyorum

Tüm sayfalar yüklendi.