Huysuzluk...

• Konbuyu başlatan Bir anne adayi
  • Toplam 17 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bir anne adayi tarafından oluşturulan Huysuzluk... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,183 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Huysuzluk...
Konbuyu başlatan Bir anne adayi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BİRGÜL gözde
B

Bir anne adayi

Guest
Kizlar, hamile kalali cok huysuz oldum, belkide etrafa daha cok realist bakarak hayal kirikliklarina ugruyorum, bilemedim kimde veya ne de suc. Cok sukur hamilelikle ilgili hersey yolunda, bunun icin sukrediyorum, ama etrafimda su an tanidik hic yok, butun gun evde oturuyorum, hep su ana kdr calistim, ilk kez boslukta hissediyorum kendimi. Dedigim gibi cok sukur hic bir problemim yok baska, ama hep arayan arkadaslarim aramayi birakti, hep mesguller, hal hatir soran yok. Bu, her ne kdr disarda ki insanlar ailen kdr degerlide olmasa, beni bir doz gucendiriyor, kiriyor. Bilemedim ne de, kimde problem, ama benim gibi can sIkisi yasayan var mi ve varsa ne yapiyor?

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Arayan soran eksik olsun ama ilk aylar bende çok sinirli oldum çok terslendim durduk yere eşime anneme kardeşime hatta kız kardeşim doğurana kadar gelmem falan demişti hormonlardan sanırım artık toparladım ama dönem dönem olan birşey mi anlamadım canım

B

Bir anne adayi

Guest
Arayan soran eksik olsun ama ilk aylar bende çok sinirli oldum çok terslendim durduk yere eşime anneme kardeşime hatta kız kardeşim doğurana kadar gelmem falan demişti hormonlardan sanırım artık toparladım ama dönem dönem olan birşey mi anlamadım canım
Insallah bende atlatirim canim

Nur Toygar Tıraz

Kayıtlı Üye
rank
Bende çok huysuz birine dönüştum özellikle son haftalarda daha da artti. Çok sinirli, gergin biri oldum çıktım resmen.Aslinda çok sakin bir hayatım var .Umarım hamilelikten sonra herşey yoluna girer. Eski halime dönmeyi çok istiyorum 🤔🥺

B

Bir anne adayi

Guest
Bende çok huysuz birine dönüştum özellikle son haftalarda daha da artti. Çok sinirli, gergin biri oldum çıktım resmen.Aslinda çok sakin bir hayatım var .Umarım hamilelikten sonra herşey yoluna girer. Eski halime dönmeyi çok istiyorum 🤔🥺
Umarim gecicidir :(

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar, hamile kalali cok huysuz oldum, belkide etrafa daha cok realist bakarak hayal kirikliklarina ugruyorum, bilemedim kimde veya ne de suc. Cok sukur hamilelikle ilgili hersey yolunda, bunun icin sukrediyorum, ama etrafimda su an tanidik hic yok, butun gun evde oturuyorum, hep su ana kdr calistim, ilk kez boslukta hissediyorum kendimi. Dedigim gibi cok sukur hic bir problemim yok baska, ama hep arayan arkadaslarim aramayi birakti, hep mesguller, hal hatir soran yok. Bu, her ne kdr disarda ki insanlar ailen kdr degerlide olmasa, beni bir doz gucendiriyor, kiriyor. Bilemedim ne de, kimde problem, ama benim gibi can sIkisi yasayan var mi ve varsa ne yapiyor?
Cnm bence onun senin huysuzlugunla alakası yok insanların işi bitmiştir on yıl çalıştım başka memlekete gelin gittim o kadar samimi olduğum arkadaşlarım vardı ki günde on saat işteyken 5-6 saat dışarda telefonda takılırdık ama gözden uzak gönülden uzak misali gün geçtikçe uzaklaştık önce günlük sonra haftalık aylık aramaya döndü durum şu an o BİLe yok başta bende boşlukta hissetim ama şu An umrumda degil eşim yoldaşım karnımdaki kızım ise herşeyim olacak tüm enerjimi ona harcamak istiyorum

B

Bir anne adayi

Guest
Cnm bence onun senin huysuzlugunla alakası yok insanların işi bitmiştir on yıl çalıştım başka memlekete gelin gittim o kadar samimi olduğum arkadaşlarım vardı ki günde on saat işteyken 5-6 saat dışarda telefonda takılırdık ama gözden uzak gönülden uzak misali gün geçtikçe uzaklaştık önce günlük sonra haftalık aylık aramaya döndü durum şu an o BİLe yok başta bende boşlukta hissetim ama şu An umrumda degil eşim yoldaşım karnımdaki kızım ise herşeyim olacak tüm enerjimi ona harcamak istiyorum
Kendimi yetersiz ve kusurlu gormeye baslamistim, birtek ben mi aylakim, herkes mesgul diye. Neden bu kdr alttan alip iyilik yapmisim zamaninda diye pismanlik duyuyorum, belkide su ana kdr hep kosusturdugum icin, duraksadigim anda bir ic hesaplasma basladi bende. Psikolojimi ve moralimi cok etkiliyor bu durum. Birtek dost edinememisim bu yasha kdr, yazik.

B

Bir anne adayi

Guest
Cvp yazmistim daha sabah, ama yayinlanmadi. Tesekkur ederim cvbin icin :)

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Cvp yazmistim daha sabah, ama yayinlanmadi. Tesekkur ederim cvbin icin :)
Cnm misafir üye olarak gözüktüğü için cevaplar geç yayınlanıyor kayıtlı üyelerin anlık yayınlanıyor sana bişey diyeyim mi hiç kafana takma kendini evine eşine ailene en önemlisi soyacak bebeğine ver biz şimdiden müzik dinliyoruz dua ediyoruz babamızı çekiştiriyoruz bebeğimle şu an aklımda onun bunun nankörlüğü degil yavrumla geçireceğim güzel zamanlar var kendini üzüpde hiç kafana takma iyilikse Rabbim çok şükür herşeyi biliyo

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar