İçim öyle huzursuz ki kızlar birazda ben içimi dokeyim 6 hafta oldu dogum yapali doğum hikayem ayrı dert bebeğim 25 gün yogunbakimda kaldi çöküntü içindeydim yogunbakim sürecinde Ben iyi değildim eşime kizlarima sıkıntımı belli etmemeye çalıştım burda bazen yazıyorum ama evlilik hayatımda iyi değildi 11 senelik evliyim ama sorsan bana evliliğin nasıl diye son bir senem haric zehir zemberek desem yeridir dayak desen var hakaret desen var eşim yapıyor bunları ben bunları yaşarken annemde yanımda vardı bir çoğunda bı gun esime demedi sen ne yapıyorsun diye en son kavgamız artık bacaklarımda bıçak darbeleriyle gittim annemlere altınay kaldim kızlarım da yanımdaydı nasıl bir zor yaşamdan çıkmıştım anlatamm zannettim ki annemin evi bana hayat olacak nefes aldığımı hissedeceğim ama sadece böyle düşünmüsum gerçek bu değil annem yaşadığım onca şeye rağmen eşime bir gün olsun ses çıkarmadı ama bana her firsatta boşan gel ben hersekilde kabul ederim diyordu gittim annemin evine değil nefes almak iyicene kitlendi nefeslerim sonrasında eşim çok pisman oldu yaptiklarina annem de beni pişman etti evine gittiğime dert neydi acaba koca hayatlarına ben mi sığmiyordum eşim kötü davranır annem istemez abim içer gelip annemin evinde beni döver doğum yaptım daha annem Alo demedi arayıp yoğun bakımda yatan kızımı sormadı evdeki diğer kızlarım ne halde demedi evlerimiz yürüyerek 15 20 dakika yakınız ama gönüller uzak tabi yollar yakın olsa nolur ama şimdi Allah eşimden razı olsun bana hem eş derdim olduğunda annem babam oluyor bana ama ben tükendim hep aklım annemde çok özledim ama gidemiyorum kendi de gelmiyor ben iki günde bir annesine giden biriydim annem bana gelirdi mutlaka hiç ayrilmazdim şimdi annemden ayrıyız onun benden benim ondan haberim yok çok uzun oldu kızlar kusura bakmayın ama öyle doluyum ki için içime sığmıyor ben kizlarima söz verdim bu yaşadıklarım bana ders oldu hayat karşıma ne çıkarırsa çıkarsın kızlarının arkasında duran dag gibi anne olmak için ben ne eşimin ne ailemin dünyasına sigamadim ama benim dünyamda kizlarimdan başkasına yer yok hakkınızı helal edin çok uzun oldu ama içimden geldi yazmak öpüyorum hepinizi