Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Günaydın kızlar doktorum idrarda iltihap ve enfeksiyon olduğunu söyledi ilaç yazdı ilaç iltihap sökücüymüş bebeği bir zararı olmaz mı kullanan var mı Hamilelikte tedirginim
Günaydın kızlar doktorum idrarda iltihap ve enfeksiyon olduğunu söyledi ilaç yazdı ilaç iltihap sökücüymüş bebeği bir zararı olmaz mı kullanan var mı Hamilelikte tedirginim
Kadin dogum doktorun yazdiysa vir problem olmaz. Ben de kullandim, haptan ziyade enfeksiyonunun bebegine zarari olur. İlacin yaninda bol bol da su tuketmelisin
Geçmiş olsun
Kadin dogum doktorun yazdiysa vir problem olmaz. Ben de kullandim, haptan ziyade enfeksiyonunun bebegine zarari olur. İlacin yaninda bol bol da su tuketmelisin
Geçmiş olsun
Ben bir vakit kullandim sonra kullanmadim. Sirt bel agrin cok fazla degilse dayanabiliyorsan magnezyum kullanmayabilirsin ama demir ve d vitaminini kullanmalisin bacim. Bir sorun olusturacagini dusunmuyorum, sonucta bebegin icin yararli seyler bunlar