Ikili tarama

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ecem Görgülü tarafından oluşturulan Ikili tarama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,788 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ikili tarama
Konbuyu başlatan Ecem Görgülü
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kuzucukların annesi

Tecrübeli Anne

Kayıtlı Üye
rank
Guzel anne adaylari ikili tarama yaptirmam gerek ilk gebeligim avrupa yakasinda oturup özelde yaptiran var mi ben esenyurttayim bilemedim devletemi gitsem özele mi devlettede cok ilgilenmiyorlar
Ben esenyurtta esencanda yaptırmıştım ikili testi ultrqsyonla ölçüm oluyo once boyun burun falan sonra kan veriyosun ikisini karsilastiriyolar memnun kalmıştım doktor ilgiliydi baya devlettede fqrki olacağını sanmıyorum ama kisa bi işlem

SADECE ÖZLEM

Kayıtlı Üye
rank
Guzel anne adaylari ikili tarama yaptirmam gerek ilk gebeligim avrupa yakasinda oturup özelde yaptiran var mi ben esenyurttayim bilemedim devletemi gitsem özele mi devlettede cok ilgilenmiyorlar
Devlette yaptır varsa özel dr ona git göster derim ben bana da öyle yaptı özeldeki dr burası manisa ikili tarama testi 180 tl idi fişi de 150 bayağı bizi aşıyodu eşimde işsiz gücümüz yetmedi dr söyledik böyle dedi bize

Ecem Görgülü

Kayıtlı Üye
rank
Hangisine karar verdin canım
Özel ama neresi bilmiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Devlette yaptır varsa özel dr ona git göster derim ben bana da öyle yaptı özeldeki dr burası manisa ikili tarama testi 180 tl idi fişi de 150 bayağı bizi aşıyodu eşimde işsiz gücümüz yetmedi dr söyledik böyle dedi bize
Devlettede yaptirmam icin once randevu alicakmisim sonra gun. Vericeklermis o zamana kadar gecer zaman baya o yuzden ozele diyorum

İlgiyle alakası yok kan alicaklar sadece bence devlete yap
Ultrasondanda bakiyolar ya onu diyoeum en son devlete kanamam var diye gittigimde bisey olmaz dedi doktor ozele gittim kadin dusuk tehliken var dedi yani adam gibi bakmiyor oyle gecistiriyor

Ben esenyurtta esencanda yaptırmıştım ikili testi ultrqsyonla ölçüm oluyo once boyun burun falan sonra kan veriyosun ikisini karsilastiriyolar memnun kalmıştım doktor ilgiliydi baya devlettede fqrki olacağını sanmıyorum ama kisa bi işlem
Ne kadara yaptirmistin

Tüm sayfalar yüklendi.