İkinci bebiş alışverişi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sabriye tarafından oluşturulan İkinci bebiş alışverişi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 521 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İkinci bebiş alışverişi
Konbuyu başlatan Sabriye
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sabriye

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar benim 1,5 yaşında kızımvar şimdi 6 aylık hamileyim ikinci kızım geliyor ne almalıyım hastane çıkışı vardı ztn ilk kızımdan üstü başı battaniyesi vardı ben yinede iki tulum yazlık battaniye beşli takım aldım ama işte ne bileyim başka ne alabilirim bakım olarak kıyafet olarak vs bebek için alışverişlerinizi nerden yapıyorsunuz

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar benim 1,5 yaşında kızımvar şimdi 6 aylık hamileyim ikinci kızım geliyor ne almalıyım hastane çıkışı vardı ztn ilk kızımdan üstü başı battaniyesi vardı ben yinede iki tulum yazlık battaniye beşli takım aldım ama işte ne bileyim başka ne alabilirim bakım olarak kıyafet olarak vs bebek için alışverişlerinizi nerden yapıyorsunuz
İlk kızınızın kıyafetlerini kullanabilirsiniz bence çok almaya gerek yok hemen büyüyorlar. Bende kızım olmasına rağmen oğlumun bebekliklerini giydircem çünkü ikisinin de giyebileceği gibi 🥰 sadece bir iki tane hastane çıkışı alcam o kadar 1 yaşına gelince yeni ciciler alırım diye düşünüyorum 🤗

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
İlk kızınızın kıyafetlerini kullanabilirsiniz bence çok almaya gerek yok hemen büyüyorlar. Bende kızım olmasına rağmen oğlumun bebekliklerini giydircem çünkü ikisinin de giyebileceği gibi 🥰 sadece bir iki tane hastane çıkışı alcam o kadar 1 yaşına gelince yeni ciciler alırım diye düşünüyorum 🤗
Teşekkür ederim bende hastane çıkışı birtane vardı beşli takım aldım ikide tulum

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Ben hastane çıkışı dışında 3 aya kadar giyeceği şeyleri aldım ama çok değil hemen büyür dediler ama az geldi daha da aldım netten

Tüm sayfalar yüklendi.