İkinci hamilelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Şeyma barslıer tarafından oluşturulan İkinci hamilelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 455 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İkinci hamilelik
Konbuyu başlatan Şeyma barslıer
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Şeyma barslıer

Şeyma barslıer

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben 2 ciye hamileyim 31 haftalık olacak yarın iki gündür sezeryen yerimde oynuyor bebek sanki ağrım oluyor dünde karnimda aşırı bir ağrı vardı bunları yaşıyan varmi

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben 2 ciye hamileyim 31 haftalık olacak yarın iki gündür sezeryen yerimde oynuyor bebek sanki ağrım oluyor dünde karnimda aşırı bir ağrı vardı bunları yaşıyan varmi
Karnın büyüdükçe karın içi yapışıklıkların açılıyor ağrı acı yapar normaldir

Canım ilk çocuğun arasında ne kadar zaman var ben ikinci sezeryan doğum yaptım da arasında 5 yıl var bide hep dikisinin orda mi duruyor yoksa yeni oraya indi

Şeyma barslıer

Kayıtlı Üye
rank
Kaç yıl oldu arada
4 yıl oldu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canim ben sezeryan olmadığım için bilgim yok ama doktoruna danistinmi ne soyledi
20 sinde gideceğim ozaman soyiycem
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canim ben sezeryan olmadığım için bilgim yok ama doktoruna danistinmi ne soyledi
20 sinde gideceğim ozaman soyiycem
Canım ilk çocuğun arasında ne kadar zaman var ben ikinci sezeryan doğum yaptım da arasında 5 yıl var bide hep dikisinin orda mi duruyor yoksa yeni oraya indi
4 yıl oldu ilkini olalali son bikac gundur öyle hep aşağıda oynuyor

Tüm sayfalar yüklendi.