Sorum var İlaç

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ONURABİA tarafından oluşturulan İlaç başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 605 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İlaç
Konbuyu başlatan ONURABİA
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ONURABİA
Kızlar ben tahlil yaptım da levotirin 25 mg verdi tiroit bıraz yavaş dedi normalde 2.5 olması gerekiyormuş benimde 3.5 çıktı kullanılmasında bir sakınca yok demi kullanan var mı
Doktorun hamile olduğunu biliyor ve ona göre verdiyse sorun yoktur canım🌹

Beren'im💕

Kayıtlı Üye
rank
Tiroid ilaçları hamilelikte kullanılıyor aksine kullanmasan bebek için düşük tehdidi oluşturur düzenli kullanmaya özen gösterirsen düzene girer inşallah düzene girdikten sonra doktor kendi kesiyor zaten.

ONURABİA

Kayıtlı Üye
rank
Tiroid ilaçları hamilelikte kullanılıyor aksine kullanmasan bebek için düşük tehdidi oluşturur düzenli kullanmaya özen gösterirsen düzene girer inşallah düzene girdikten sonra doktor kendi kesiyor zaten.
Çok teşekkür ediyorum ilk gebelik bende böyle bir soru içine düştüm de çok teşekkür ederim ☺️❤️❤️❤️❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben kullanıyorum hafta içi 150 mg hafta sonunda 125 mg bı sorun olmuyor aksine kullanmazsan sorun olurmuş ☺️
O zaman bende kullanayım çok teşekkür ederim ☺️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar