Normal
Aminnn aminnnnn inşaallah... Şansım yok daha. Develtte. 12. Haftamda iyi doktora denk geldim 16.da ona gittim diğer haftayla alakası yoktu hiç konuşmadı cevaplamadı cinsiyeti bile söylemedi....Yenimahalle daha uzak sanırım bize gölbaşındayım[automerge]1644839146[/automerge]İlk hamileliğinmi canım daha çocuğunun yüzünü de görmedin dimi Ankara cerrahi tıp merkeziHandan hanıma gittim.[automerge]1644839293[/automerge]Ona rağmen iyisine denk gelemedin demek.Ben 3 kere gittim cinsiyetten beride gidesim hiç yok. Detaylıya da gönülsüz gitmiştim yol masrafına acıyarak eve döndüm. Allah onlarsız etmesin ama onlarada muhtaç etmesinnn... Şeker yüklemesi yaptırdınmı
Aminnn aminnnnn inşaallah... Şansım yok daha. Develtte. 12. Haftamda iyi doktora denk geldim 16.da ona gittim diğer haftayla alakası yoktu hiç konuşmadı cevaplamadı cinsiyeti bile söylemedi....
Yenimahalle daha uzak sanırım bize gölbaşındayım
[automerge]1644839146[/automerge]
İlk hamileliğinmi canım daha çocuğunun yüzünü de görmedin dimi
Ankara cerrahi tıp merkezi
Handan hanıma gittim.
[automerge]1644839293[/automerge]
Ona rağmen iyisine denk gelemedin demek.
Ben 3 kere gittim cinsiyetten beride gidesim hiç yok. Detaylıya da gönülsüz gitmiştim yol masrafına acıyarak eve döndüm. Allah onlarsız etmesin ama onlarada muhtaç etmesinnn... Şeker yüklemesi yaptırdınmı