N NazlıSaliç Guest 16 Eylül 2024 #1 kızlar su fazlalığı ve ishali bir arada yaşayananiz oldumu?32 haftalıgim ve tedirgin oldum
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 17 Eylül 2024 #2 NazlıSaliç' Alıntı: kızlar su fazlalığı ve ishali bir arada yaşayananiz oldumu?32 haftalıgim ve tedirgin oldum Genişletmek için tıkla ... İshal normal canım . Bol bol sıvı tüket ki sıvı kaybı olmasın vücudunda. Fazla su içinde makarna, beyaz ekmek, prinç pilavının tüketimini azalt . Endişe edilecek bir şey yok korkma Oyla 0 Downvote
NazlıSaliç' Alıntı: kızlar su fazlalığı ve ishali bir arada yaşayananiz oldumu?32 haftalıgim ve tedirgin oldum Genişletmek için tıkla ... İshal normal canım . Bol bol sıvı tüket ki sıvı kaybı olmasın vücudunda. Fazla su içinde makarna, beyaz ekmek, prinç pilavının tüketimini azalt . Endişe edilecek bir şey yok korkma
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 17 Eylül 2024 #3 NazlıSaliç' Alıntı: kızlar su fazlalığı ve ishali bir arada yaşayananiz oldumu?32 haftalıgim ve tedirgin oldum Genişletmek için tıkla ... Bol bol su ve sıvı tuket yediklerine dikkat et Oyla 0 Downvote
NazlıSaliç' Alıntı: kızlar su fazlalığı ve ishali bir arada yaşayananiz oldumu?32 haftalıgim ve tedirgin oldum Genişletmek için tıkla ... Bol bol su ve sıvı tuket yediklerine dikkat et